Türkiye’de en fazla sayıda esnafın bulunduğu kentler arasında yer alan Gaziantep’te önemli bir toplantı gerçekleştirildi. Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Başkanı Mehmet Yiğiner’in katılımıyla düzenlenen toplantıda, esnafın sorunları, talep ve istekleri ele alındı.

SEKTÖRÜN SORUNLARI MASADA

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Yiğiner, “TŞOF Yönetim Kurulu Üyemiz, Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız İsmet Özcan’ın öncülüğünde düzenlediğimiz toplantıda, ESOB yöneticilerimiz ve Esnaf Odası başkanlarımız ile bir araya geldik. Toplantımızda, ilimiz ve ilçelerimizdeki esnaf ve sanatkarlarımızın sektörel bazda yaşadıkları birçok soruna değinerek, bize iletilen istek, talep ve beklentileri Başkanlarımızla görüştük. Belirlediğimiz ana başlıklar çerçevesinde çözüm süreçlerini ve bu doğrultuda yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları kendileriyle paylaştık. Verimli bir toplantı gerçekleştirdiğimiz TŞOF Yönetim Kurulu Üyemiz, Gaziantep ESOB Başkanımız İsmet Özcan’a, Birlik Yöneticilerimize ve Esnaf Odası Başkanlarımıza bizlere göstermiş oldukları ilgi, alaka ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

ÖZCAN TEŞEKKÜR ETTİ

GESOB Başkanı İsmet Özcan ise, “Genel Başkanım Gazi Şehrimize yaptığınız ziyaret için size Tşof  yönetim kurulu arkadaşlarıma ve toplantıya katılan birlik yönetim kurulumuza, federasyonumuza bağlı ulaşım oda başkanımıza teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Nevre Duman