Ancak, hastanede görevli Op. Dr. Berfin Ökmen Özkan ve ekibi, büyük uterus sebebiyle başarılı bir kapalı (laparoskopik) histerektomi ameliyatı gerçekleştirdi. Bu zorlu operasyon, ameliyathane sorumlusu Serdar Yenicil ve ekibinin titiz çalışmaları sayesinde başarıyla sonuçlandı.

LAPAROSKOPİK HİSTEREKTOMİ: BAŞARIYA GİDEN YOL

Daha önce Kıbrıs’taki birçok hastanede kapalı ameliyata uygun bulunmayan hastanın rahmi, büyüklüğü sebebiyle riskli kabul edilmişti. Ancak, Op. Dr. Berfin Ökmen Özkan ve ekibi, laparoskopik cerrahiyi tercih ederek hastaya umut ışığı oldu. Laparoskopik histerektomi, minimal invaziv bir yöntem olduğu için hastaların iyileşme sürecini hızlandırıyor, daha az ağrı ve daha küçük kesilerle sağlığın geri kazanılmasını sağlıyor.

Dr. Özkan, "Zor vakalarda kapalı ameliyatla hastanın hızlıca toparlanmasını sağlamak büyük bir avantaj. Ekip olarak bu süreçte en iyi sonuçları elde ettik," diyerek operasyonun önemini vurguladı.

EKİP ÇALIŞMASININ ÖNEMİ

Ameliyatın başarıyla tamamlanmasında ekibin katkısı büyüktü. Op. Dr. Berfin Ökmen Özkan, ameliyat sonrası ameliyathane sorumlusu Serdar Yenicil ve ekibine teşekkür ederek, "Zorlu vakalarda ekip çalışması en önemli unsurlardan biri. Serdar Yenicil ve ekibinin profesyonelliği sayesinde bu başarıyı elde ettik," dedi.

HASTANIN HIZLI İYİLEŞMESİ

Ameliyat sonrası hasta hızla toparlandı ve kısa süre içerisinde taburcu edildi. Kapalı ameliyat sayesinde hasta, ameliyat sonrası günlük yaşamına kısa sürede dönebildi.

GAZİANTEP ÖZEL BOSSAN HASTANESİ: SAĞLIKTA GÜVEN VE TEKNOLOJİ

Gaziantep Özel Bossan Hastanesi, alanında uzman kadrosu ve modern cerrahi yöntemleriyle sağlık hizmetlerinde fark yaratıyor. Kadın sağlığı alanında gerçekleştirilen bu kapalı histerektomi ameliyatı, teknolojinin ve ekip çalışmasının gücünü bir kez daha kanıtladı.

Kaynak: Haber Merkezi