Gaziantep Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı, işyeri uygulama eğitimini Divan Gaziantep Oteli’nde gerçekleştiren öğrenciler 2 Ağustos tarihinde kendi hazırladıkları reçeteleriyle çorba-ana yemek-tatlı şeklinde kıyasıya mücadele ettiler. 

Chef Osman Kaplan önderliğinde gerçekleşen yemek yarışmasının sunuculuk görevini Divan Gaziantep Oteli İnsan Kaynakları Müdürü Özge Güzel üstlenirken jüri üyeliğini Gaün Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Dilara Bahtiyar Sarı, Divan Gaziantep Oteli Muhasebe Müdürü Bilgenur Hasgül ve Divan Gaziantep Oteli Teknik Servis Müdürü Ali Bünyamin Alpaydın gerçekleşti.

Tadım sonucunda aldığı puanlarla birinciliği elde eden Bengü Başbuğ sertifikasını alarak Divan Gaziantep Otelinde 2 kişilik bir gecelik konaklama kazanmıştır. Etkinlik sonucunda GAÜN Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Dilara Bahtiyar Sarı, Divan Gaziantep Oteli yönetimine ve ekibine teşekkür ederek birlikte daha güzel işlerin altına imza atacaklarını belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi