Galatasaray'da transfer döneminin son gününde beklenmedik bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılı takımın Futbol Direktörü Cenk Ergün, görevinden istifa ettiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Sosyal Medya Hesabından Duyurdu

Cenk Ergun

Cenk Ergün, istifasını sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu: "Bugün yazılı olarak da Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Dursun Aydın Özbek'e ilettiğim üzere, kulübümüzdeki profesyonel görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. İçinde bulunduğumuz durumun hem kulübüme zarar vermemesi hem de adımın daha fazla itibarsızlaştırılmaması adına almış olduğum kararı sizlerle paylaşıyorum. Detaylı açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacağımı belirtir, kamuoyunun bilgisine sunarım."

Transfer Görüşmelerinde Bulunuyordu

Cenk Ergun Istifa Etti-1

Cenk Ergün, transfer komitesinin bir üyesi olarak İtalya ve Almanya'da transfer görüşmelerini yürütüyordu. Ergün'ün bu beklenmedik istifası, kulüp içinde büyük bir şaşkınlık yarattı.

Taraftar İsyan Etmişti

Cenk Ergun Istifa Etti

Günlerdir Zalewski transferini bekleyen Galatasaray taraftarları, Kerem Aktürkoğlu, Tete, Wilfried Zaha gibi kanat oyuncularının takımdan ayrılmasına rağmen yerlerine takviye gelmemesi nedeniyle büyük bir tepki göstermeye başlamıştı. Özellikle Futbol Direktörü Cenk Ergün ve Yönetici İbrahim Hatipoğlu'na yönelik sosyal medyada büyük bir eleştiri dalgası oluşmuştu.

Kaynak: Sosyal Medya