GAFSHOES FUARI 35. KEZ KAPILARINI AÇIYOR

35. GAFSHOES Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Yaz Fuarı, 4 Aralık 2023 Pazartesi günü saat 14.00’da Ortadoğu Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açacak.

4-7 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek fuarı 40 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

35. GAFSHOES Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Yaz Fuarı, 4 Aralık 2023 Pazartesi günü saat 14.00’da Ortadoğu Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Fuarda ayakkabı üreticilerinin; erkek, kadın, çocuk, spor, iş emniyet ve askeri ayakkabı, terlik üreticilerinin, ayakkabı yan sanayi üreticilerinin taban, aksesuar, tekstil ve kimyevi maddeler, deri üreticilerinin büyükbaş, kösele, Eva, PVC ham madde üreticileri, makine ve yardımcı ürünleri, suni deri imalatçıları, kurumlar, dergiler ve toptancıların ürünleri sergilenecek.

Gaziantepli firmaların yanı sıra Adana, Ankara, Bursa, Çankırı, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kilis, Konya, Osmaniye, Samsun ve Şanlıurfa illerinden katılımcıların yer alacağı fuarda 350 firma ve 1250 marka temsil edilecek. Fuar; Suriye, Irak, İran, Fas, Sudan, Azerbaycan, Rusya, Özbekistan, Filistin, Uganda, Mısır ve Çin’den katılımcıları da ağırlayacak.

Yaklaşık 40 bin ziyaretçinin ağırlanmasının hedeflendiği fuar 4 gün boyunca 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

FUAR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Fuara yaklaşık 3 aydır hazırlanan Gaziantepli ayakkabı ve terlikçiler, bu fuarda gelecek sezonun trendlerini ve modelleri belirleyecek.

FUARDAN ÜMİTLİYİZ

Ayakkabı ve terlik sektörünün Türkiye'deki en önemli buluşma adresi olan GAPSHOES Fuarı'nı değerlendiren Gaziantep Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Emin İnce, “Gaziantep ve Gaziantep Ayakkabıcılar Odası olarak GAPSHOES Fuarına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Fuardan ümitliyiz. Gaziantep’e unutulmaz bir fuar etkinliği yaşatacağız” dedi.

FUARLARIN ÜRETİCİLERE HEM SATIŞ HEM PAZAR İMKÂNI SUNACAK

Fuarın Gaziantep ile ayakkabı ve terlik sektörüne çok katkı sağladığını belirten İnce, fuarların üreticilere hem satış hem pazar imkânı sunduğunu belirtti. İnce, “Fuarın Gaziantep’e, sektöre katkısı çok fazla. Çünkü Gaziantep ayakkabı ve terlik sektöründe İstanbul’dan sonra en büyük ikinci Pazar. Bu sektördeki pazarın canlı tutulması, hareketli olması, dinamiklerin güçlü olması gerekiyor” dedi.

FUAR GAZİANTEP’İN MARKALAŞMASINA KATKI SAĞLAYACAK

Gelecek yıldan ümitli olduklarını belirten İnce, “Bu fuar ayakkabı ve terlik alanında Gaziantep’in markalaşmasına katkı sağlayacak’’ ifadelerini kullandı.

FUAR BU ŞEHRE ÇOK BÜYÜK BİR HAREKETLİLİK GETİRECEK

Türkiye’nin en iyi fuarını gerçekleştirmek için çalıştıklarını söyleyerek 4 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek olan GAPSHOES Fuarı hakkında da bilgi veren İnce, “Gaziantepli firmaların yanı sıra Adana, Ankara, Bursa, Çankırı, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kilis, Konya, Osmaniye, Samsun ve Şanlıurfa illerinden katılımcıların yer alacağı fuarda 350 firma ve 1250 marka temsil edilecek. Fuar; Suriye, Irak, İran, Fas, Sudan, Azerbaycan, Rusya, Özbekistan, Filistin, Uganda, Mısır ve Çin’den katılımcıları da ağırlayacak. Fuar bu şehre çok büyük bir hareketlilik getirecek” dedi.

SEKTÖRÜN SORUNLARINI YETKİLİLERE İLETECEĞİZ

Gerçekleştirilecek fuarda sektörün sorunlarını da protokol yetkililerine ileteceklerini söyleyen İnce, “Gerçekleştireceğimiz fuarda dile getireceğimiz önemli sorunlar da olacak. Protokol yetkililerimize bu anlamda istek ve görüşlerimizi ileteceğiz” dedi.

MEHMET FENER

Editör: Aylin Cıkcık