Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Marmara Denizi Erdek Körfezi'nde deprem olduğunu duyurdu.
Bu deprem, Marmara Denizi'ndeki sismik hareketliliğin devam ettiğini gösteriyor. Yetkililer, vatandaşları depreme karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Marmara Denizi Erdek saat 05.42'de 3.6 büyüklüğünde bir deprem olduğunu bildirdi. Depremin merkez üssü, Balıkesir'in Gönen ilçesine 3.96 kilometre mesafede ve derinliği 6.98 kilometre olarak belirlendi.
İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Türkiye'de yaşanan son depremleri listeliyor. Bu liste, deprem aktivitelerini takip etmek isteyenler için önemli bir kaynak.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü, Türkiye'deki son depremleri kaydediyor. Bu veriler, deprem aktivitelerinin izlenmesi ve analiz edilmesi için değerli bir bilgi kaynağıdır.