Türkiye'de yetişen 3 kuruyemiş ürününe dünyanın birçok ülkesinden talep yağıyor. Gaziantep’te yetişen ürün de listede. İşte faydalarıyla öne çıkan o 3 lezzet…
Türkiye'de yetişen 3 kuruyemiş ürününe dünyanın birçok ülkesinden talep yağıyor. Gaziantep’te yetişen ürün de listede. İşte faydalarıyla öne çıkan o 3 lezzet…
Balkan ve Ortadoğu yemek kültürüne yön veren Türk mutfağının yeri çok ayrı. Kayseri mantısı, iskender kebap, Maraş dondurması, künefe ve mercimek çorbası en iyi 100 Türk lezzeti arasında yer alıyor. Türkiye'de yetişen 3 kuruyemiş ise dünyayı peşinden koşturuyor. İşte faydalarıyla öne çıkan o 3 lezzet…
TÜRKİYE'DE YETİŞEN 3 ÜRÜNE DÜNYANIN BİRÇOK ÜLKESİNDEN TALEP YAĞIYOR
Gaziantep, Aydın ve Giresun'da yetişen kuruyemişlerimize dünyanın birçok ülkesinden talep yağıyor. Bu 3 lezzet, Taste Atlas tarafından da “dünyanın en iyileri” olarak tanımlanıyor.