Nikah töreni, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşen törende, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, genç çiftin nikahını kıydı.

Nikah törenine katılanlar arasında Gaziantep Valisi Kemal Çeper, AK Parti milletvekilleri Derya Bakbak ve İrfan Çelikasnkan, MHP milletvekili Sermet Atay, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Yusuf Kaya, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir ve diğer önemli isimler yer aldı.

Törene katılan protokol üyeleri arasında AK Parti İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, MHP İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sezer Cihan, AK Parti eski milletvekili Mehmet Sarı ve Oğuzeli eski belediye başkanı Mehmet Sait Kılıç da vardı.

Ayrıca iş dünyasından Altunkaya Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mahsun Altunkaya, Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kadooğlu ve Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar İhracatçı Birlikleri Başkanı Celal Kadooğlu gibi önemli isimler de törende yer aldı.

Genç çiftin evlilik cüzdanını Gaziantep Valisi Kemal Çeper takdim etti. Törenin ardından protokol üyeleri ve aileler, hatıra fotoğrafı çektirerek bu özel anı ölümsüzleştirdiler. Nikah töreni, şehrin önde gelen isimlerinin katılımıyla büyük bir coşku ve mutluluk içinde geçti.

Bu anlamlı gün, aynı zamanda şehit ve gazi ailelerinin de katılımıyla daha da anlam kazandı. Gaziantep'te gerçekleştirilen bu özel tören, toplumsal dayanışmanın ve birliğin önemini bir kez daha vurguladı. Latif Karadağ ailesi, bu mutlu günlerinde yanlarında olan herkese teşekkürlerini iletti.

Nikah töreni, Gaziantep'in toplumsal dayanışma ve birlik ruhunu yansıtan önemli bir etkinlik olarak hafızalarda yer etti. Genç çiftin mutluluğu, davetlilerin coşkusuyla birleşerek unutulmaz bir gün yaşandı.