SON DAKİKA HABERİ: Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe gidiyor, yerine başka isim geliyor. İşte detaylar...

Milli Eğitim Bakanlığı 3 yıl görev süresini dolduran il milli eğitim müdürlerinde rotasyona gidiyor.

3 Şubat 2020 tarihinde Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Yasin Tepe, 3 yıllık görev süresinin dolmasıyla başka ile gidiyor. Yerine ise başka isim geliyor. 

Yasin Tepe, 3 Şubat 2020 tarihinde Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamıştı.

Flaş Haber Gaziantep’te O Müdür Görevden Alındı

Görevden alınan Yasin Tepe’nin yerine, İl Milli Eğitim Müdür Vekili İbrahim Necip Kafadar'ın vekaleten İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapacağı öğrenildi. 

Yasin Tepe Kimdir?

01.08.1978 yılında Adıyaman’ın Samsat ilçesi Yarımbağ köyünde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Adıyaman’da tamamladı.

2001 yılında Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği bölümünden mezun oldu.  Aynı yıl Gaziantep İli Cumhuriyet İlköğretim okulunda göreve başladı. Değişik okullarda Sosyal Bilgiler öğretmeni olarak çalıştıktan sonra, farklı kademelerde Okul Müdür Yardımcılığı ve Okul Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

Gaziantep Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitimde ve Sosyal Hayatta Sivil Toplum Örgütlenmeleri Bölümünde Yüksek Lisansını tamamladı. Sivil Toplum Kuruluşlarında yöneticilik yaptı. Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerini yürüttü.

04.02.2019 tarihinden 02.02.2020 tarihine kadar Bolu Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı.

Evli ve 3 çocuk babasıdır. 

3 Şubat 2020 tarihinde Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü  olarak göreve başlayan Yasin Tepe, bugün Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden alındı.

Kaynak: BAHRİ UÇAR