Her burcun özellikleri diğerlerine göre farklılık gösterir. Burçların benzerlikleri olsa da onları birbirinden ayıran temel özellikleri de vardır. Bazı burçlar kıskanç bazıları eğlenceli ve bazıları da oldukça kindar olabilir. Bu özellikleri bakımından her burç kendince benzersizdir.

KOÇ

Koç burcu insanı güzel olan her şeyi sever. İlişkilerinde hep heyecanlı ve mutlu anlar biriktirmeyi hedefleyen bu kişiler eski sevgililerini bırakamazlar. Geçmişe tutunma arzuları fazladır. Hep eski anıları düşünürler. Dolayısıyla eski sevgilisini aklından çıkarmakta zorlanan Koç burçlarının toparlanması uzun zaman alır.

ASLAN

Liderlik özellikleriyle bilinen Aslanlar karizmatik ve baskın karakterlerdir. Her türlü olumsuzlukta dik durmak için çabalarlar. Fakat onlar ne kadar özgüvenli olursalar olsunlar bir ayrılık yaşadıklarında kolayca dağılabilirler. Onların eski aşklarını unutmaları zaman alabilir.

AKREP

Akrepler tutkularıyla bilinir. Sevdikleri kişiyle bir ömür birlikte olmak isterler. Birçoğu ayrılığı kabullenemez. Ayrılıklarda derinden yaralanırlar. Onlar ayrılık sonrası yeni ilişki yaşamak konusunda zorlanabilirler.

Editör: Mehmet FENER