Her burcun özellikleri diğerlerine göre farklılık gösterir. Burçların benzerlikleri olsa da onları birbirinden ayıran temel özellikleri de vardır. Bazı burçlar kıskanç bazıları eğlenceli ve bazıları da oldukça kindar olabilir. Bu özellikleri bakımından her burç kendince benzersizdir.

İşte en zeki burçlar…

AKREP

Akrep burcu insanı zekidir. Çabuk karar alması gereken anlarda pratik zekasını konuşturur. Tutkularıyla bilinen Akrepleri alt etmek neredeyse imkansızdır.

BAŞAK

Çok yönlü olmalarıyla bilinen Başaklar birçok konuda fikir sahibidirler. Onlar bilgi birikimleri sayesinde bir ortamda kolaylıkla fark edilebilirler.

İKİZLER

Sosyal yönleri ile dikkat çeken İkizler burcu insanı ise hem konuşmayı hem de dinlemeyi sever. Pratik zekaları ve sözlü becerileri sayesinde üstesinden gelemeyecekleri konu yoktur. Onlar kolay arkadaş edinirler.

KOVA

Entelektüel olmalarıyla bilinen Kovalar dengeli, yaratıcı ve soğukkanlıdır. Onlar, tatsız bir durum karşısında, o olaya odaklanmadan hedeflerini gerçekleştirmek için ellerinden geleni yaparlar.

OĞLAK

Oğlaklar ise akıllı karar vermelerine yardımcı olan çok metodik, kesin ve oldukça yapılandırılmış bir düşünce tarzı ile bilinirler. Astrologlar onların istedikleri takdirde iş kariyerlerinde hedefledikleri yere gelebileceklerini vurguluyor.

Editör: Mehmet FENER