Her burcun özellikleri diğerlerine göre farklılık gösterir. Burçların benzerlikleri olsa da onları birbirinden ayıran temel özellikleri de vardır. Bazı burçlar kıskanç bazıları eğlenceli ve bazıları da oldukça kindar olabilir. Bu özellikleri bakımından her burç kendince benzersizdir.

İşte en kıskanç 3 burç…

YENGEÇ

Yengeç doğası gereği herkesi koruyup kollama ihtiyacındadır. Size o kadar iyi bakar ki inanamazsınız. Ancak bunun karşılığında sevdiklerinin de gözünde bir numara olmak ister. Amacı vazgeçilmemektir. Eğer onu önceliğiniz haline getirmezseniz çok kıskanç yapıya bürünebilir. Ya kabuğuna çekilir ya da hayatınızdan çıkar.

AKREP

Akrep doğası gereği derin ilişkiler kurar. Sevdiğini size belli etmek istemez çünkü akrep gizemli olmayı da sever. Sevdiğini göstermez ama sizin bildiğinizden de emin olmak ister. Kıskançlığını da içinde yaşar ve hiç tahmin etmediğiniz zamanlarda sizi kıskandığındaki duygularını sizinle paylaşır çünkü o an ona hissettirdiğinizi unutmamıştır.

BOĞA

Boğa burcu kolaylıkla birisine güvenmez. Ancak güvendiğinin de her daim yanında olmasını ister. Bağa insanları konuşurken hep şu cümleleri söyle “benim marketim, benim kasabım, benim eşim, benim çocuğum”. Aşırı sahiplenmeden kaynaklanan kıskançlık yapabilir. Çünkü ona aitsinizdir.

Editör: Mehmet FENER