Mezun olmaya hak kazanan öğrenciler, gerçekleştirilen tören ile mezuniyet belgelerini aldı. 5 ayrı program 650 öğrenci bulunan fakülte bu sene 133 öğrenci mezun oldu. Mezunların yerel ekonomiye katkıları büyük olması ve gelecek nesillere örnek teşkil etme açısından önem taşıyor.

Mezuniyet (2)

GAÜN El-Bab İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Arslan, mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada mezun olan her öğrencinin her türlü zorluğu aşarak bu günlere gelmenin büyük bir başarı olduğunu vurguladı. Sadece eğitim sürecinde değil, hayat boyu öğrenmenin ve gelişmenin önemli olduğunu ve her zaman öğrencilerimizin yanında olacağımızı belirtti.

Mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada aldıkları eğitimin önemini ve fakültenin sağladığı akademik imkânları vurgulayan GAÜN El-Bab İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi birincisi Sebah Elşeyh, fakültenin ve hocalarının emeklerine teşekkür ederek eğitim sürecinde kazandıkları bilgi ve becerileri topluma yararlı bireyler olarak kullanacaklarını belirtti.

Mezuniyet (1)

Mezuniyet törenine İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi dekanı Prof. Dr. Taner Akçacı, Nizip MYO Müdür Doç. Dr. Yusuf Bozgeyik, El-Bab Yerel Meclis Başkanı Adnan Sabbağ, El-Bab Milli Eğitim Koordinatörü Mehmet Ateşbaş, ve bölgedeki birçok önemli resmi ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

Kaynak: Haber Merkezi