Olay, geçtiğimiz gün gece saatlerinde Küçük Sanayi Sitesi Usta Sokak’taki bir eğlence mekanında meydana geldi. İddiaya göre, mekanda çalışanlar ile müşteriler arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga esnasında, taraflar birbirlerine silahla ateş etti. Kavgada İlyas Demirci (36), M.Ç. (44), A.D. (51) ve S.Ş. isimli şahıslar yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Ancak yaralılardan İlyas Demirci, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. Olaya karıştığı belirlenen 10 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden D.Ş., B.Ş., H.H.S., A.D. ve İ.D. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, O.S.Ç., A.D. ve C.A. adli kontrol şartıyla, M.C.İ. ve M.Ç. de savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Öte yandan, eğlence mekanındaki güvenlik kamerası görüntüleri, kavga anının dehşetini gözler önüne serdi. Görüntülerde, şahısların birbirlerine silahla ateş ettikleri, İlyas Demirci’nin yere düştükten sonra karşı gruptan bir şahıs tarafından tabancanın kabzasıyla darp edildiği ve daha sonra da vurulduğu görülüyor.