Hepsiburada Pazarlama Grup Direktörü Görkem Dereli, "Bu süreçte en çok tercih edilen ürünler kırtasiye malzemeleri, çanta ve aksesuarlar, suluk ve mataralar gibi okul ihtiyaçları olurken aynı zamanda, bilgisayar, tablet, cep telefonu ve aksesuarları gibi teknolojik ürünlerde de belirgin bir artış görüyoruz." dedi.

Okul dönemi alışverişlerde e-ticaret sitelerindeki hareketlilik sürerken, kırtasiye ürünleri, kitap, giyim, ayakkabı, okul çantası, kitaplık, dizüstü bilgisayar, kulaklık gibi pek çok ürün grubunda satış oranları arttı.

AA muhabirine açıklamada bulunan Dereli, okul döneminin Hepsiburada için en yoğun ve hareketli dönemlerden biri olduğunu belirtti.

Dereli, özellikle, farklı yaş gruplarına yönelik ürünlerde geniş bir çeşitlilik sunmaları sayesinde, velilerin her türlü ihtiyacını karşılayabildiklerini aktararak, "Bu yıl, okul araç gereçleri, kırtasiye ürünleri, çanta ve aksesuarlar gibi temel ihtiyaçların yanı sıra bilgisayar ve tablet gibi teknolojik ürünlere olan talebin de yüksek olmasını bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA