Sabah’ın haberine göre, Süper Lig'de bu sezon yoluna namağlup şekilde devam eden Galatasaray, bugün deplasmanda Hatayspor'a 2-1 mağlup oldu.

HEDEF MİLLİ ARAYA MORALLİ GİRMEKTİ

Atakaş Hatayspor ile bugün deplasmanda karşı karşıya gelen olan sarı-kırmızılı takım, sahadan galibiyetle ayrılarak hem Bayern Münih yarasını sarmayı hem de takipçisi Fenerbahçe'yi strese sokmayı hedefliyordu ancak işler istenildiği gibi gitmedi.

OKAN BURUK UYARMIŞTI

Oyuncularıyla toplantı yapan tecrübeli çalıştırıcı, işlerinin kolay olmadığını belirterek, "Hata şansımız yok. Biz kazanırsak rakiplerimiz strese girecek. Bu nedenle her şeyinizi sahaya vermek zorundasınız" uyarısı yapmıştı.

Şampiyonlar Ligi'den gruptan çıkma mücadelesi veren Galatasaray, sırasıyla önce Manchester United ve daha sonra Kopenhag ile karşı karşıya gelecek.

SACHA BOEY'E DEV TEKLİF

Galatasaray'da oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Sacha Boey, dev kulüplerin dikkatini çekmeye devam ediyor.

Daha önce de Arsenal ve Milan'ın yakından ilgilendiği ortaya çıkan Boey için yeni bir talip daha çıktı ve dev bir teklifle geldi.

INTER'DEN 25 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çeken Sacha Boey'e son olarak İtalyan devi Inter talip oldu.

Haberde; Inter'in Boey için 25 milyon euro gibi dev bir bonservis ücretini gözden çıkardığı ve kısa sürede Cimbom'un kapısını çalmaya hazırlandığı yazıldı.

REKOR 16 MİLYON EURO

Bu transferin gerçekleşmesi halinde Galatasaray, tarihinin en pahalı oyuncu satışını gerçekleştirece.

Cimbom'un daha önceki en pahalı satışı, 16 milyon euro'ya Stoke City'e satılan Badou Ndiaye'ye ait. 23 yaşındaki Sacha Boey, bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 21 maçta 1 gol kaydetti.

FRANSIZ YILDIZ YİNE HÜSRANI YAŞADI

Galatasaray formasıyla sergilediği performansla Şampiyonlar Ligi'nde tüm dikkatleri üzerine çeken Sacha Boey, buna rağmen Fransa A Milli Takımı'na seçilmedi.

TAKIM ARKADAŞLARI DESTEK VERDİ

Takım arkadaşları, beklentisi yine boşa çıkan ve bu duruma çok üzülen genç sağ beke kampta moral verdi. Sarı-kırmızılı yönetim de kısa süre içinde 2000 doğumlu Fransız yıldızın sözleşmesini uzatacak.

Editör: Ahmet Yavuz