MHP lideri, AK Parti'nin Meclis'teki duruşunu takdirle karşıladı ve erken seçim iddialarını yalanladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de yaşanan olaylar üzerine AK Parti'yi desteklediğini belirtti. Bahçeli, "AK Parti, haksızlığa ve hukuksuzluğa karşı takdire şayan bir duruş sergilemiştir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yaşanan son olaylarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Özellikle TİP Milletvekili Ahmet Şık'a yönelik saldırılar ve Can Atalay davasına ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Devlet Bahceliden Erken Secim Aciklamasi Ve Tbmm Kavgasi-1

Bahçeli, Meclis'teki tartışmalı "Can Atalay" oturumu sırasında yaşanan olayları sosyal medya hesabından değerlendirdi. Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın TBMM'deki konuşmasına da atıfta bulunarak, bu olayların Abbas'ın konuşmasını gölgede bıraktığını vurguladı. Bahçeli, Anayasa Mahkemesi’nin Can Atalay hakkındaki kararına sert bir şekilde tepki gösterdi ve bu kararı "laçkalaşmış" olarak nitelendirdi.

Bahçeli: "AK Parti Haksızlığa Karşı Dimdik Durdu"

Bahçeli, açıklamasında AK Parti'nin, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) olmadan da Meclis'te gerekli duruşu sergilediğini belirterek, "AK Parti, haksızlığa, hukuksuzluğa ve eşkıyalığa geçit vermemiştir" dedi. Bu açıklama, AK Parti'nin Meclis'teki tavrını öven bir mesaj olarak öne çıktı.

"Türkiye'nin Gündeminde Seçim Yok"

Devlet Bahceli Asgari Ucretin Artirilmasina Yonelik Teklif Gelirse Gerekli Katkilari Saglariz T Ekjv Y7G

Bahçeli, erken seçim iddialarına da değinerek, Türkiye'nin gündeminde seçim olmadığını belirtti. Ayrıca, Cumhur İttifakı'nın gelecekte de aynı kararlılıkla yoluna devam edeceğini vurguladı.

Bahçeli, "31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinden sonra CHP'yi parlatanlar, Can Atalay kararıyla kara propagandanın silinip atıldığına şahit oldular. AK Parti, Cumhur İttifakı çatısı altında 2028 seçimlerine kadar mücadelesini sürdürecektir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi