31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde il, ilçe ve beldelerde kendi adayları ile seçime girecek olan DEVA Partisi’nde aday belirleme çalışmaları başladı.
Yerel seçim için aday çalışmalarına başlayan Deva Partisi Gaziantep’te yerel seçim sürecini başlattı.


DEVA PARTİSİ YEREL SEÇİMLERE KENDİ ADAYLARIYLA GİRECEK 
Deva Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Budak, Yerel seçimler için şuana kadar bir ittifak girişimi olmadığını belirterek, "Kendi adaylarımızı her şehir ve her ilçeden çıkarmayı düşünüyoruz." dedi.

ÖZ ELEŞTİRİ YAPILDI 
Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinden sonra ilçe ilçe gezerek, partililer ve vatandaşlar ile bir araya geldiklerini belirten Budak, ‘’Öncelikle mağlubiyeti kabul etmeliyiz. Evet iktidar olunamadı ama yüzde 48'lik kısmı heba etmeyelim diye çalışmalar yaptık. Seçim bittikten sonra ağır hasarlı olan binamızdan taşındık ve yeni binamızda ki işlerimizi bitirdikten sonra Şahinbey, Şehitkamil, Araban, Nizip, İslahiye gibi ilçelerimizde partilerimiz ve vatandaşlarımız ile istişarelerde bulunduk. Birbirimize "Seçim neden kaybedildi, eksikliklerimiz nelerdi, Millet ittifakı neden vatandaşa güven vermedi? gibi sorular ile eksik ve hatalı olduğumuz noktaları bulmaya çalıştık." dedi. 
Yerel seçimler için henüz bir ittifak girişimi olmadığını belirten Budak, "Kendi adaylarımızı her şehir ve her ilçeden çıkarmayı düşünüyoruz." şeklinde konuştu. 


GAZİANTEP DAHA İYİSİNİ HAK EDİYOR
Mevcut belediyeleri eleştiren Budak, "Gaziantep daha iyi belediye başkanlarını ve daha iyi temsilcileri hak eden bir şehir. Mevcut belediyeler iyi projeler yapıyor olabilir ancak bunlar 15 yıllık çalışmalar. Daha doğrusu bunlar zaten olması gereken şeyler." ifadelerini kullandı.

AYLİN CIKCIK

Editör: Aylin Cıkcık