CHP’de 21 Kasım itibariyle başlayan aday adaylığı başvurularında son güne girildi. 31 Mart 2024'de yapılacak yerel seçimler için bir yandan aday belirleme süreci devam ederken, diğer yandan da seçim kampanyası için çalışma projeleri hazırlanıyor.   


CHP’YE BÜYÜK BİR TALEP VAR 
Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanı Reis Reisoğlu aday belirleme sürecinde yoğun günler yaşadıklarını belirtti. Reisoğlu, ‘’Halkın partisine büyük bir talep var. Aday başvuruları dışında özellikle kadın ve gençlerimiz üye olmak için de partimize müracaat ediyor.’’ dedi.


PARTİ DIŞINDAN DA YOĞUN BİR TALEP VAR 
Adaylık sürecinde herkes tarafından yoğun bir talep ile karşılaştıklarını ifade eden Reisoğlu, ‘’Parti içinden ve dışından birçok arkadaşımız adaylık sürecinde başvurusunu yaptı. Şu an sadece Oğuzeli’nde resmi olarak 7 adayımız var. Birçok isim de adaylık niyetinin olduğunu söyledi. Tabi adaylık süreci devam ediyor. Talebimiz yüksek, bu da Cumhuriyet Halk Partisi’nin ne kadar iddialı geldiğinin en büyük kanıtıdır.’’ dedi. 


BİZİM İÇİN TÜM BELEDİYELER AYNI 
Gaziantep’in geneli için iddialı olduklarını belirten Reisoğlu, ‘’Özellikle hedeflendiğimiz bir bölge yok. Bizim İçin Şahinbey, Şehitkâmil aynı. Hepsi bizim için aynı önemi taşıyor. Bizler özellikle bir belediye için değil, Gaziantep’in tamamını almak için çalışacağız. ’’ dedi.


BU SEÇİMDE DAHA ÇOK SAHADA OLACAĞIZ
Gaziantep’te seçim sürecinde sahada olacaklarını vurgulayan Reisoğlu, “Bizim için milletvekilliği ya da yerel seçimler gibi bir ayrım yok, her seçimden zaferle ayrılmak için çalışacağız. Her seçimde üzerine katarak, her zaman daha fazlasını yaparak çalışmalarımızı tamamlayacağız. Bu seçimde daha çok sahada olacağız.’’ ifadelerini kullandı.

BAHRİ UÇAR

Editör: Ahmet Yavuz