CHP Gaziantep’te kazan kaynıyor… CHP’li Şehitkamil Belediyesi Başkanı Umut Yılmaz ile MRF İnşaat arasında 10'ar milyon dolar rüşvet iddiası ve Umut Yılmaz ile Ersin ve Deniz Atar kardeşler arasında yaşanan kavganın ardından Atar kardeşlerin ihraç talebiyle disipline sevk edilmesi CHP’yi iyice karıştırdı.

CHP GAZİANTEP’TE KAZAN KAYNIYOR

Chp Gaziantep’te Kaos Başladı 10 Milyon Dolar Rüşvet, Ihraç… (1)-1

CHP’li Şehitkamil Belediyesi Başkanı Umut Yılmaz ile MRF İnşaat arasında 10'ar milyon dolar rüşvet iddiası ve Umut Yılmaz ile Ersin ve Deniz Atar kardeşler arasında yaşanan kavganın ardından Atar kardeşlerin ihraç talebiyle disipline sevk edilmesi CHP’yi iyice karıştırdı.

CHP’li Şehitkamil Belediyesi Başkanı Umut Yılmaz ile MRF İnşaat arasında 10'ar milyon dolar rüşvet iddiası kent gündemine bomba gibi düştü.

Umut Yılmaz ile MRF İnşaat arasında rüşvet iddiası, partinin önemli isimleri Ersin-Deniz Atar kardeşlerin ihraç talebi ile gün yüzüne çıktı.

CHP’nin Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz ile meclis üyesi olan aynı zamanda Şehitkamil ile büyükşehir belediyesi arasında koordinatörlük görevinde bulunan Ersin Atar ile kardeşi Av. Deniz Atar arasında bir süredir büyük bir gerginlik yaşanıyordu. 

YILMAZ KARDEŞLER MRF İNŞAAT'TAN 10'AR MİLYON DOLAR RÜŞVET Mİ ALDI?

Şehitkamil’de Yeni Sürprizler Bekleyin! (2)

CHP Meclis üyesi Ersin Atar, Umut Yılmaz ve ağabeyi Özgür Yılmaz'ın MRF İnşaat'tan 10'ar milyon dolar rüşvet aldıklarını iddia etti. Ersin Atar, "MRF İnşaattan 10 milyon dolar Yılmaz, 10 milyon dolar kardeşi Özgür Yılmaz, 30'ar daire, Yusuf Açıkgöz'e 30 ev verildi. O lopu ona yedirmem" dediği iddia edilirken, Deniz Atar'ın ise iddialarla ilgili CİMER'e suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından CHP'ye geçen Şehitkamil Belediyesi'nde 6 aylık süreçte yaşananlar, Umut Yılmaz'ın CHP İl Başkanlığına yaptığı başvuru ile ortaya çıktı.

CHP Şehitkamil Meclis Üyesi Ersin Atar ve kardeşi Deniz Atar, Umut Yılmaz tarafından ihraç istemiyle il başkanlığına şikayet edildi.

ATAR KARDEŞLER İHRAÇ TALEBİYLE DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ

Şehitkamil belediye başkanı Umut Yılmaz ile Ersin ve Deniz Atar kardeşler arasında yaşanan gerginlik sonucu İl Başkanı Reis Reisoğlu başkanlığındaki il yönetim kurulunun olağanüstü toplanarak Ersin Atar ve Deniz Atar’ın ihraç talebiyle disipline sevk etme kararı aldığı öğrenildi.

Yılmaz ile iletişim kuramadığı için Büyükşehir Belediye Koordinatörlüğü'nden istifa eden Atar'ın, Eylül ayı meclis toplantısı öncesindeki grup toplantısında Umut Yılmaz ile yaşadığı tartışma ve gerilim medyaya yansımıştı.

CHP'Lİ ATAR’DAN ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

Chp Gaziantep’te Kaos Başladı 10 Milyon Dolar Rüşvet, Ihraç… (2)

CHP İl başkanlığı tarafından ihraç talebiyle disipline sevk edilen Av. Deniz Atar sosyal medya üzerinden sert bir açıklama yaptı. Atar, disipline sevk edildiğini basından öğrendiğini belirterek, “Bugün itibariyle şahsım hakkında kesin ihraç istemiyle disipline sevk kararı verildiğini üzülerek basında çıkan haberlerden öğrendim. Disipline sevk gerekçesi halen tarafıma bildirilmemiştir. Bildirildiğinde detaylı açıklama tarafımca yapılacaktır. Ancak şu hususu belirtmem gerekir ki; Mevcut yöneticilerde azıcık samimiyet ve hakkaniyet varsa; belediye başkan adayımıza küfreden, meclis üyeliklerini sattığını, kayırmacılıkla atama yaptığını iddia eden, seçim çalışmalarına katılmayan, adayımızla ilgili olumsuz konuşan, dedikodu yapan, seçim kazanıldıktan sonra sosyal medyada belediye başkanımızı doğrudan eleştiren ilçe başkanı, il başkanı, eski il başkanları, mevcut meclis üyeleri hakkında da disiplin işlemleri yapılması gerekirdi.” ifadelerini kullandı.

GÖZLER ATAR KARDEŞLERDE: BELGELER ORTAYA ÇIKACAK!

İhraç kararı üzerine Ersin ve Deniz Atar kardeşlerin ne gibi bir tavır alacağı merakla bekleniyor. Siyasi çevreler bu işin ihraç kararı ile sonuçlanmayacağını ve Şehitkamil Belediyesi ve Umut Yılmaz ile ilgili ortaya belgeleriyle birlikte birçok usulsüzlüğün çıkacağı iddiasında bulunuyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ