CHP Gaziantep’te ihraç istemesiyle il disiplin kuruluna sevk edilen CHP Meclis Üyesi Ersin Atar ve kardeşi Av. Deniz Atar hakkında karar çıktı. İşte detaylar…

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz tarafından ihraç istemesiyle il disiplin kuruluna sevk edilen CHP Meclis Üyesi Ersin Atar ve kardeşi Av. Deniz Atar hakkında karar çıktı.

Ekran Resmi 2024 09 23 172355537

CHP İl Disiplin Kurulu, tedbir kararının haksız olduğunu belirterek tedbir kararını kaldırdı ve disipline sevkin gerekçesiz, iddiaların soyut beyandan ibaret ve delillendirilmemiş olması gerekçesiyle dosyayı Gaziantep İl Yönetim Kurulu’na iade etti.

Karar sonrası Atar kardeşlerden sert açıklamalar geldi. Detaylar heberimizde...

Kararın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Deniz Atar, açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“Partinin çıkarlarını düşünmeksizin sırf birisini mutlu etmek için dosyayı incelemeden tarafımı “harcamak” maksadıyla disipline sevk edenlere karşı yargılama makamı olan İl Disiplin Kurulu; “bir kişinin delilsiz iddialarıyla, keyfi olarak Partinin öz evladını Partiden ihraç edemeyiz” demiştir.
Bu süreçte Partimizin kurumsal kimliğinin zarar görmemesi için hakkımda iftira atan ve şahsıma küfreden üst düzey siyasetçilerle ilgili şikayetlerimden vazgeçtim” dedi.

İşte Av. Deniz Atar'ın o açıklaması:

G Yu J3 W T Wo A A D Pb2

İşte Ersin Atar'ın o açıklaması:

461442918 2317875565218888 22413

Kaynak: HABER MERKEZİ