Gaziantep son dakika: Özellikle kahve ve çimen lekesinden korkan kişiler bu lekelerin oldukça zorlu olması ve uzun uğraşlar sonucunda dahi çıkmamasından şikayetçi. Bu durum karşısında ne yapacağını şaşıran insanlar internet üzerinden bu lekelerin nasıl çıkacağını araştırıyor.

Gaziantep’ten haberler: Zorlu lekeleri çıkarmak konusunda son derece etkili yöntemler mevcut ve bu yöntemler de insanları mutlu ediyor. Özellikle zorlu lekelerle saatlerce uğraşmak yerine kolayca o lekeleri çıkarmak oldukça değerli. İşte zorlu lekeleri kolayca çıkarmak için 3 tüyo…

KABARTMA TOZU

Pek çok insan kabartma tozunun beyaz çamaşırlarda çok etkili olduğunu söylüyor. İnanılmaz özellikleri nedeniyle, kabartma tozuyla her türlü şey yapabilir – çamaşırlarınızı daha beyaz ve ışıl ışıl hale getirmekte bunlara dahil.

ASPİRİN

Garip gelebilir, ancak aspirin çok etkili bir şekilde işe yarıyor. Sebebi ise Aspirin, giysilerdeki lekeleri çıkardığı söylenen asetilsalisilik asit içerir.

SİRKE VE LİMON

Sirke, mağazada satın alabileceğiniz çoğu temizlik ürününden daha iyi performans gösterir. En sert lekeleri alır ve ayrıca kötü kokuları etkisiz hale getirir. Ama hepsi bu kadar değil. Sirke, kıyafetlerinizdeki renklerin daha uzun süre dayanmasına ve beyazların gri renginin değişmesine de yardımcı olabilir.

Editör: Mehmet FENER