Ünlü model ve sunucu Çağla Şıkel, NTV'de yayınlanan ve Ceyda Düvenci'nin sunuculuğunu yaptığı Bambaşka Sohbetler programında çok konuşulan açıklamalarda bulundu. Oğluyla yaşadığı zorluklardan, öfkeden kolunun kırılmasına, spor tutkusundan kaynaklanan sağlık sorunlarına kadar pek çok konuyu açıkça paylaştı. Annelik tecrübeleri nedeniyle karşılaştığı kalça eklemi sorunu, ergenlik döneminin zorlukları ve hayatındaki spor tutkusu kamuoyunun dikkatini çekti. İşte Çağla Şıkel'in programda paylaştığı dikkat çeken itiraflar...

Çağla Şıkel: Oğlumun tavrına kızdım, elimi kırdım

Çağla Şıkel programda ergenliğe giren oğlu Kuzey ile yaşadığı sıkıntıları anlatırken, bir anlık öfkeyle kontrolü kaybedince yaptığı hareket sonucu elini kırdığını itiraf etti. Şıkel, "Ergenlik döneminde çocukla inatlaşmanın bir anlamı olmadığını öğrendim" diyerek yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

“Cinnet geçirmedim mi? Tabii ki de geçiriyorum. Kapıları kırmadım mı? Kırmışımdır. Baktım kapı kırdım, bir şey değişti mi? Hayır, değişmedi. Sadece kendi elime zarar verdim. Öyle bir vurmuşum ki elimi kırdım. Oğlum bilgisayar oynamaya devam etti, ben de hastaneye gidip atel taktırdım. Orada anladım ki, o kapıya vurmak hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Ergenlik döneminde bir çocuktan beklediğiniz saygıyı ya da ilgiyi her zaman alamayacağınızı öğrendim.”

Şıkel'in itirafı anne-çocuk ilişkilerindeki zorluklara tipik bir örnek teşkil etti.

Çağla Şıkel'in spor tutkusundan dolayı kalça eklemi sorunu

Çağla Şıkel programda sporla olan güçlü bağından da bahsetti. Ancak kronik sürekli egzersiz sonucunda kalça eklemlerinde ciddi sağlık sorunları yaşamaya başladığını anlattı. Ünlü model, yıllardır yaptığı yoğun egzersizlerin kalça eklemi sağlığını geri dönülmez bir noktaya getirdiğini belirterek, şu açıklamalarda bulundu:

“Kalça eklemimi fazla kullanmaktan kaynaklanan bir problem yaşıyorum. Geri dönüşü olmayan bir eklem sorunum var. Aşırı squat yapmaktan, durmadan spor yapmaktan dolayı vücudum artık bana sinyal verdi. Adeta hayat beni durdurdu. Fizik tedavi sürecindeyim ve uzun bir süre egzersiz yapmamam gerekiyor. Bir süre daha devam etseydim protez ameliyatı bile konuşuluyordu.”

Sporun hayattaki en büyük tutkusu olduğunu anlatan Şıkel, bu süreçte yaşadığı duygusal zorlukları da anlatarak, "Oyunum benden alınmış gibi hissettim."  dedi. Şıkel, fizik tedavi sürecinde spor yapmamanın kendisi için ne kadar zor olduğunu dile getirirken, kendisini pamuklara sarma dönemine girdiğini söyledi.

Spor enerji ve mutluluk kaynağı oldu

Çağla Şıkel, sporun bir yaşam biçimi ve kendisi için en büyük motivasyon kaynağı olduğunu vurguladı. Spordan aldığı enerjiyi, mutluluğu ve motivasyonu hiçbir zaman kaybetmediğini belirten ünlü isim, "Spor beni asla yarı yolda bırakmayan bir dosttu" diyerek, içinden geçtiği sürecin kendisi için ne kadar zorlu olduğunu paylaştı.

Uzun fizik tedavi sürecinde kalça eklemindeki sorunları yönetmek için kendine daha iyi bakacağını belirten Şıkel, aşırı sporun zararlarını da gördü. Bu itiraf seyirciye "her şeyin fazlasının kötü olduğu" mesajını verdi.

Çağla Şıkel'in açıklamaları sosyal medyada gündem oldu

Ünlü modelin Bam Başka Chatler programında yaptığı açıklamalar kısa sürede sosyal medyada büyük yankı buldu. Anne-çocuk ilişkileri ve ergenlik döneminde yaşadığı zorluklarla ilgili itirafları pek çok izleyicinin dikkatini çekerken, spor tutkusunun kalça eklemlerinde ciddi bir soruna neden olması sporseverler arasında tartışmalara neden oldu.

Kaynak: Haber Merkezi