Kış sezonun gelmesiyle birlikte kışlık giyim ve kaban reyonlarında da indirimler başladı. Tüketiciler sezon indirimlerini takip ederek kış sezonuna gardolaplarını yenileyerek giriyorlar.

Havaların iyice soğuduğu Gaziantep’te de vatandaşlar Kasım sezonu indirimlerini değerlendirmeye başladı. Kış aylarının gelmesiyle birlikte stoklarını eritmeye çalışan mağazalar da müşterilerine çeşitli indirim ve kampanyalar sunmaya başladı.

KABAN FİYATLARI 600 LİRA İLE 7 BİN LİRA ARASINDA DEĞİŞİYOR

Bu sezonda alıcılarını bekleyen kabanların fiyatı çarşıda 600 lira ile 7 bin lira arasında değişiyor. Kalite ve model olarak fiyatları değişen kabanlar, her bütçeye ve her tarza hitap ediyor.

BU SEZON KABANA BÜYÜK BİR İLGİ VAR

Çarşıda buluna Emektar Giyim mağazası işletmecisi Berkay Emektar, vatandaşların kabana bu sezon büyük bir ilgi gösterdiğini söyledi. Emektar, ‘’Kaliteye göre fiyatlar değişiyor. Fiyatları uygun bulan da var pahalı bulanlar da. Herkes bütçesine göre alıyor ama bu kış kabanlar çok tercih ediliyor.’’ ifadelerini kullandı.

GENELDE ORTA FİYAT TERCİH EDİLİYOR

Kaban fiyatlarının 600 lira ile 6-7 bin lira arasında değiştiğini belirten Emektar, en çok tercih edilen kabanların orta fiyatlı kabanlar olduğunu belirtti. Emektar, ‘’Genelde 2400 lira olan kabanlarımız tercih ediliyor. En çok ondan satıyoruz. Modeli ve kalitesi güzel, fiyat olarak da uygun olduğu için çok rağbet görüyor.’’ diye konuştu.

AYLİN CIKCIK

Editör: Aylin Cıkcık