Başlatılan yeni kampanyayla çiftçiler, 2 milyon TL’lik faizsiz kredi imkanıyla peşinat ve komisyon ödemeden traktör ve ekipman sahibi oluyor.

70 yıllık tecrübesiyle Gaziantep’te faaliyet gösteren Bilgin Group, müşteri memnuniyeti, sağladığı kolaylıklar ve satış rekorları adından söz ettiriyor. Gaziantep New Holland Yetkili Bayisi olan Bilgin Group, Türkiye’de ve dünyada satış rekorları kırmıştı.

KEFİL YOK, FAİZ YOK

Gaziantep, Nizip ve Birecik’te faaliyet gösteren Bilgin Group, üreticileri yakından ilgilendiren bir kampanyaya imza atıyor. New Holland marka traktörlerle ilgili başlatılan kampanya ile çiftçiler, peşinat ve komisyon ödemeden, faizsiz sunulan 2 milyon TL’lik kredi ile traktör sahibi oluyor. Kampanya çiftçi ve üreticiler tarafından yoğun ilgi gösteriliyor.

BİLGİN’DEN ÜRETİCİLERE DAVET

Bilgin Group Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf İ. Bilgin, her zaman çiftçinin ve üreticinin tanında olduklarını anımsatarak, üreticilere destek için başlattıkları kampanyaya yoğun bir talep olduğunu söyledi. Bilgin, “Kampanyamız kapsamında çiftçilerimize traktör ve ekipman veriyoruz. Bankaya gitmeden 2 milyon TL, 2 yıl faizsiz kredi imkanı sunuyoruz. Çiftçilerimiz peşinat ya da komisyon ödemeden traktör ve ekipman sahibi oluyor. Türkiye'de her iki çiftçiden biri New Holland Traktörü kullanıyor. New Holand değer kazanan tek marka. Kampanyanın detaylarını ve modellerimizi görmeleri için tüm çiftçilerimizi showroomlarımıza bekliyoruz” dedi.

ÜRETİCİYE YÖNELİK KAMPANYA SÜRECEK

Bilgin Group farkıyla sağlanan bu imkanlardan faydalanmak için tüm üreticileri ve çiftçileri Bilgin Group showroomlarına davet eden Yusuf İ. Bilgin, “Çiftçilerimizi desteklemek için kampanyalarımıza devam ediyoruz. Plazamızda traktör, ekipman, iş makinası, biçerdöver gibi çiftçilerimizin ihtiyacı olan her türlü tarım ekipmanlarını satışa sunuyoruz. Satış sonrası servis, yedek parça ve 2.el olarak bölge çiftçilerimize hizmet veriyoruz. Bu büyük kampanyamızdan tüm üreticilerinizin faydalanmasını istiyoruz.” diye konuştu.

Kaynak: MEHMET FENER