Bursa Tarım Fuarı’nda son teknolojik ekipmanları çiftçilere sundukları için mutlu olduklarını söyleyen Bilgin Group Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf İ. Bilgin, “New Holland Türkiye satış birincisi yetkili bayisi olarak ülke çapında birçok fuara katılarak son teknoloji ile üretilmiş ekipmanlarımızı çiftçilerimiz ile buluşturuyoruz. Bursa Fuarı’nda da yerimizi aldık ve yeni ürünlerimizi tanıttık. Bu yılda çiftçilerimizin teveccühleri ile inşallah yeniden satış birinciliğini hedefliyoruz” dedi.

Gaziantep New Holland Yetkili Bayi Bilgin Traktör, 3-7 kim tarihleri arasında düzenlenen BURTARIM Bursa 20. Uluslararası Tarım, Tohumculuk Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı’nda; New Holland yerli 110 Hp gücünde yeni bahçe ve 120 Hp gücünde yeni tarla traktörünü çiftçilere sundu. Çiftçilerin büyük ilgi ve alaka gösterdiği traktör, sahip olduğu özelliklerle büyük alkış ve beğeni aldı.

15 yıldır hem Türkiye hem de dünya pazar lideri olan New Holland Traktörlerinde satış rekoru kıran Gaziantep New Holland Yetkili Bayi Bilgin Traktör, New Holland yerli 110 Hp gücünde yeni bahçe ve 120 Hp gücünde yeni tarla traktörünü Bursa Tarım Fuarı’nda görücüye çıkarttı.

New Holland Gaziantep, Nizip ve Birecik satış bayii ağına sahip olan Bilgin Group, 2021 yılının satış rekortmeni olmuş ve geçen yılda başarı çıtasını yükselterek, satış rekortmeni unvanını almıştı.

Editör: Mehmet FENER