Kurulduğu günden bu yana öğrencilere adeta yoldaş olan Bileşke Eğitim Kurumları, YKS’de Türkiye 4’üncüsü çıkardı. Bunun yanı sıra ilk 100’e 7 öğrencisinin girdiği Bileşke Eğitim Kurumları, Gaziantep’ten bir Türkiye birincisi çıkarmak için elinden geleni yapıyor.

Bileşke Eğitim Kurumları Kurucusu Evren Karakoç, “2024 yılında da ilk 100’e 7 öğrencimiz girdi. Bu öğrencilerimizden birisi Türkiye genelinde 4’üncü oldu” dedi. Bütün öğrencilere fırsat eşitliği sağladıklarını belirten Karakoç, “Artık Gaziantep’ten bir Türkiye birincisi çıksın istiyoruz” ifadelerini kullandı.

BAŞARININ ADRESİ: BİLEŞKE EĞİTİM KURUMLARI

 Bileşke (1)

İlk şubesini 2019 yılında açan Bileşke Eğitim Kurumları çok geçmeden 2. Şubesini de açtı. Bu sayede hem öğrenci sayısını yükselten Bileşke Eğitim Kurumları, aynı zamanda Gaziantep’in eğitimdeki çıtasını bir üst seviyeye de çıkardı. 3. Şubesini de açan Bileşke Eğitim Kurumları, kurulduğu 2019 yılından bu yana geçen 5 yıllık süreçte 600 öğrenciye ulaşarak büyük bir başarıya imza attı.

ÖĞRENCİLER İÇİN HER ŞEY MEVCUT

 Bileşke (2)

Öğrenciler için her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü Bileşke Eğitim Kurumları’nda öğrencilerin ihtiyacı olan her şeye erişim son derece kolay bir şekilde sağlanıyor. A’dan Z’ye her şeyin düşünüldüğü ve uygulandığı Bileşke Eğitim Kurumları’nda 12 kişilik ferah sınıfların yanı sıra etüt salonlarında her öğrenci için özel alanlar bulunuyor. Matematik, fizik, kimya, biyoloji ve Türkçe derslerinin yanı sıra özel derslerinde mevcut olduğu Bileşke Eğitim Kurumları’nda eğitim koçluğu hizmeti de veriliyor.

TÜRKİYE 4’ÜNCÜSÜ ÇIKARMANIN GURURU

 Bileşke (3)

Karakoç, “2024 yılında da ilk 100’e 7 öğrencimiz girdi. Hatta bu öğrencilerimizden birisi Türkiye genelinde 4’üncü oldu. Artık Gaziantep’ten bir Türkiye birincisi çıksın istiyoruz” diye konuştu.

BİLEŞKE EĞİTİM KURUMLARI’NIN BAŞARISI

 Bileşke (4)

Karakoç, “Bileşke Eğitim Kurumları ilk şubesini Emek Mahallesi’nde açtı. Bu şubemizde toplamda 70 öğrencimiz bulunuyordu ve bu öğrencilerin tamamı sınav ile seçildi. Sonrasında araya pandemi dönemi girdi ancak bu zorlu dönemde bile öğrencilerimiz ile hiçbir şekilde bağımızı ve irtibatımızı koparmadık. Büyük bir emek ve gayret göstererek 70 öğrencimizin 6’sı Türkiye genelinde ilk 100’e girerek büyük bir başarı elde etti. Bu başarının ardından Bileşke Eğitim Kurumları çok büyük bir dikkat çekti” dedi.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİ SAYISI ARTIYOR

 Bileşke (5)

Karakoç, “Öğrenci sayımızın ve burslu öğrenci sayımızın artmasıyla birlikte Emek Mahallesi’nde ikinci şubemizi açtık. Burslu öğrenci sayımızı artırmadaki amacımız ise kaliteyi yükseltmek. Kaliteli öğretmen-kaliteli öğrenci sistemi içerisinde hareket ederek başarılı olunabileceğine inanıyoruz. Bunda da çok şükür muvaffak olduk. İlk 100’ün yanı sıra ilk 1000 ve 10 bine giren öğrenci sayılarımızda artış gösterdi. Bu başarılardan sonra Gaziantep’te eğitim kalitesinin yükselmeye başladığı görüldü. Bunu tüm eğitim kurumları ile el ele vererek başardık” ifadelerini kullandı.

GAZİANTEP İKİNCİ SIRADA

 Bileşke (6)

Karakoç, “Bu 2022 yılından beri hiç değişmiyor. Bu sene de İstanbul’dan sonra ilk 100’de en fazla öğrencinin yer aldığı il Gaziantep oldu. Bu çok önemli bir başarı. Gaziantep, tıp, mühendislik ve birçok bölüme öğrenci yerleştirmede ön sıralarda bulunuyor” diye konuştu.

TAMAMLAYICI EĞİTİM ÇOK ÖNEMLİ

 Bileşke (7)

Karakoç, “Öğrencilerin kitaplarını eve götürme zahmetinde bulunmamalarını sağlamak adına masalarımızı kütüphane olacak şekilde dizayn ettirdik. Tamamlayıcı eğitim veren bir kurum olduğumuzun altını kalın harflerle çizmek istiyoruz. Öğrenci okulunda gereken eğitimi aldıktan sonra ki zamanını burada etüt zamanında ders çalışarak, özel ya da grup derslerine katılarak geçirecek. Bunu çok önemsiyoruz. Çünkü takip edilmezse öğrencideki gelişmeyi ya da gerilemeye fark edemiyorsunuz. Bunu bilmeden yol alabilmek mümkün değil. Bu konsepte çalışan bir eğitim kurumuyuz” dedi.

ÖĞRENCİ BAŞARISI ÇOK ÖNEMLİ

 Bileşke (8)

Karakoç, “Daha az sayıda öğrenci alarak hizmet kalitesini ve çıtasını yükseltmeyi istiyoruz. Bu şekilde tüm öğrencilerimize daha iyi ve kaliteli bir eğitim ve hizmet sunmayı hedefliyoruz. Kaliteli bir eğitim için gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Maddiyat bizim için hiçbir zaman önemli olmadı, bizim için önemli olan sadece öğrencilerimizin başarısı. Para kazanma hedefi ile hareket ederseniz başarıyı yakalamanız mümkün değil” ifadelerini kullandı.

HER ÖĞRENCİYE AYNI HİZMET

 Bileşke (9)

Karakoç, “Yeni nesil öğrencileri fiziki açıdan çok uygun koşullar sunuyoruz. Sağlıklı sınıflarda ders görüyorlar, etütlerde çalışıyorlar, teknolojik imkanlardan faydalanıyorlar. Bizim açımızdan tüm öğrenciler eşittir. Her öğrenciye farklı paket sunmuyoruz. Tüm öğrenciler aynı paket ile çalışıyor. Bu eğitim kurumunda bir öğrencinin başka bir öğrenciden üstünlüğü ya da ayrıcalığı yok. Bu şekilde çalışarak eğitimde kalitenin çıtasını da yükseltmiş oluyoruz” diye konuştu.

BURSLU ÖĞRENCİ ALMAK İSTİYORUZ

 Bileşke (10)

Karakoç, “Çevre illerden de burslu öğrenci almak isteriz. Ancak bu konuda yasal koşulların hazırlanması gerekiyor. Çok yetenekli olup da dezavantajlı birçok öğrenci bulunuyor. Bunların keşfedilip aynı standartlarda eğitim almaları sağlanmalı. Bu konuda girişimlerimiz var” dedi.

GAZİANTEP’TE TÜRKİYE BİRİNCİSİ ÇIKARMALI

 Bileşke (11)

Karakoç, “Daha çok öğrenciye hizmet etmek için şube sayımızı artırmak istiyoruz. Daha çok burslu öğrenci okutmak. Artık Gaziantep’ten bir Türkiye birincisi çıksın istiyoruz. Bunun yanı sıra ilk 10 bin veya 1000’de daha fazla öğrencimiz yer alsın istiyoruz. Çünkü bu öğrenciler Gaziantep ve ülkemize hizmet edecekler. Devlete ve millete faydalı birer birey olacak” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Mehmet Fener