Beşiktaş, Taraftarı Önünde Lugano'yu Ağırlıyor

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş mücadelesinde bu akşam Lugano'yu konuk ediyor. İsviçre'de oynanan ilk maçta 3-3 berabere kalarak avantajı elden kaçıran Siyah Beyazlı ekip, taraftarının desteğiyle sahasında galip gelerek turu geçmek istiyor. Maçın başlamasına saatler kala, futbolseverler Beşiktaş-Lugano mücadelesinin saat kaçta başlayacağını ve hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor.

Besiktas Lugano Maci Ne Zaman-1

Beşiktaş-Lugano Maçı Ne Zaman ve Hangi Kanalda?

Beşiktaş-Lugano UEFA Avrupa Ligi play-off rövanş maçı, 29 Ağustos Perşembe akşamı saat 21:00’de Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak.

Maç, dijital yayın platformu EXXEN üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Maçın hakemi Romanya Futbol Federasyonu'ndan Radu Petrescu olacak. Yardımcı hakemlik görevlerini ise Radu Ghinguleac ve Mircea Grigoriu üstlenecek.

Beşiktaş’ın Muhtemel 11’i

Besiktas Lugano Maci Ne Zaman Saat Kacta

Teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş’ın sahaya çıkması beklenen muhtemel 11’i şöyle:

  • Kaleci: Mert
  • Defans: Svensson, Paulista, Colley, Masuaku
  • Orta Saha: Al-Musrati, Gedson Fernandes, Rashica, Rafa Silva, Semih
  • Forvet: Immobile

Lugano’nun Muhtemel 11’i

İsviçre temsilcisi Lugano'nun sahaya çıkması beklenen muhtemel 11’i ise şu şekilde:

  • Kaleci: Saipi
  • Defans: Zanotti, Papadopoulos, El Wafi, Valenzuela
  • Orta Saha: Mahmoud, Doumbia, Bislimi
  • Forvet: Steffen, Aliseda, Vladi

Beşiktaş Turu Nasıl Geçer?

Besiktas Lugano Maci Ne Zaman

Beşiktaş, Lugano karşısında sahasında alacağı her türlü galibiyetle tur atlayacak. Maçın berabere sonuçlanması durumunda ise uzatma dakikalarına geçilecek. Lugano'nun galip gelmesi halinde Beşiktaş, yoluna UEFA Konferans Ligi grup aşamasında devam edecek.

Lugano ile 4. Karşılaşma

Besiktas Lugano

Beşiktaş ile Lugano, bu akşam dördüncü kez resmi bir maçta karşı karşıya gelecek. İki ekip, geçtiğimiz yıl UEFA Konferans Ligi grup aşamasında da karşılaşmıştı. O dönemde Lugano, evindeki maçı 3-2 kazanmış; Beşiktaş ise deplasmanda 2-0 galip gelmişti. Bu sezon ise Lugano, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Fenerbahçe ile eşleşmiş ve iki maçı da kaybederek UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turuna kalmıştı. Partizan’ı eleyerek play-off turunda Beşiktaş’ın rakibi olan Lugano, ilk maçta evinde 3-3'lük bir beraberlikle sahadan ayrıldı.

Kaynak: Haber Merkezi