Son dönemde Dilan ve Engin Polat çiftiyle yaşadığı tartışmalarla gündeme gelen sosyal medya fenomeni Banu Parlak, ruhsatlı olduğunu söylediği tabanca ile çektiği videoyu sosyal medyada paylaşması üzerine gözaltına alındı. Parlak'ın evinde yapılan aramada bir adet ruhsatsız tabanca ile 9 adet fişek bulundu.

İstanbul’da silahlı paylaşımları nedeniyle gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Banu Parlak, adliye sevk edildi.

Gözaltına alınan Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın hayatına dair merak edilen sorular araştırılmaya başladı. Peki, Banu Parlak kimdir, kaç yaşında ve nereli? Göz altına alınan fenomen Banu Parlak ne iş yapıyor?

BANU PARLAK KİMDİR, NERELİ?

Banu Parlak, şarkılı videolarıyla fenomen haline gelmişti. Ardından kendi single çalışmasını çıkardı. Bir kızı olan sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın kendi işyerleri de bulunuyor. İşte, Banu Parlak hakkında detaylar...

Müzisyen, pop müzik şarkıcısı Banu Parlak, 1987 yılında dünyaya geldi. Aslen Kastamonuludur. Sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlar ve seslendirdiği şarkılarla dikkatleri üzerine çeken Banu Parlak, 2016 yılında çıkardığı Narin Yarim isimli şarkısıyla ün kazandı.

Aslen Rizeli olan Okan Öztürk ile 2017 yılında evlenen, sonra ayrılacağını açıklayan Banu Parlak, bu evlilikten bir kız çocuk annesidir. Banu Parlak 2018 yılının Mart ayında Okan Öztürk ile boşanacaklarını gündeme getirmişti.

Güzellik merkezleri sahibi Banu Parlak'ın Instagram'da 1 milyonu aşkın takipçisi bulunmaktadır.