Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Şahinbey Belediyesi’nin ortak çalışmalarıyla düzenlenen, “Türkiye Suriye İktisadi İş Birliği Zirvesi”ne katılmak amacıyla Gaziantep’e geliyor.
Suriye’nin Sanayi ve ticaret Altyapısının yeniden imarı için Türk ve Suriyeli iş adamları Gaziantep’te buluşacak. 4 Şubat 2025 Salı günü Şahinbey Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Türkiye Suriye İktisadi İş Birliği Zirvesi yarın sabah 08.30 saatlerinde kayıt işlemlerinin alınması ile başlayacak.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Şahinbey Belediyesi’nin ortak çalışmalarıyla düzenlenen, “Türkiye Suriye İktisadi İş Birliği Zirvesi”ne Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ta katılacak.