Az önce deprem nerede oldu? En son deprem nerede ve ne zaman oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesini duyurdu!

Deprem Kuşağında yer alan Türkiye’de son dakika depremler araştırılıyor. Ülke genelinde her gün onlarca sarsıntı meydana geliyor. AFAD ve Kandilli son depremler listesini anlık olarak güncelliyor.

Yaşadıkları şehirlerde yaşanan sarsıntıları hisseden vatandaşlar da,  AFAD ve Kandilli tarafından paylaşılan son depremler verilerini araştırıyor.

Peki, Az önce deprem mi oldu? En son ne zaman ve nerede deprem oldu? İşte 8 Ağustos AFAD ve Kandilli son depremler listesi…

AFAD ve Kandilli son depremler listesi yayınlandı. AFAD son depremler listesine göre; bugün İzmir, Kahramanmaraş, Adıyaman, Adana, Malatya gibi illerde deprem oldu.

En son depremler listesine İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi internet sitesinde yer alan son depremler listesinden öğrenilebilir.

AFAD son deprem listesine göre bugün en son Ege Denizi’nde 1.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntının derinliği 19.3 kilometre olarak ölçüldü.

İşte 08 Ağustos 2024 AFAD ve Kandilli son depremler listesi…

AFAD 08 AĞUSTOS SON DEPREMLER LİSTESİ

Afad 08 Ağustos Son Depremler Li̇stesi̇ (1)Afad 08 Ağustos Son Depremler Li̇stesi̇ (2)

KANDİLLİ RASATHANESİ 08 AĞUSTOS SON DEPREMLER LİSTESİ

Kandi̇lli̇ Rasathanesi̇ 08 Ağustos Son Depremler Li̇stesi̇

Kaynak: BAHRİ UÇAR