AK Parti İslahiye İlçe Teşkilatı üyesi Avukat Abdullah Durdu, sosyal medyada kendisi hakkında çıkan belediye başkanlığı adaylığı iddialarını yalanladı. Durdu, partisinin çıkaracağı adayın kazanması için çalışacağını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti’nin yerel seçimlerde başarılı olacağına inandığını belirtti.

İşte Abdullah Durdu'nun Açıklamaları;

Herkesin malumu olduğu üzere, yapılacak mahalli seçimler için, tüm partilerde olduğu gibi mensubu olmaktan onur duyduğum Ak Parti teşkilatlarında da aday adaylığı süreci başlamış bulunmaktadır.

İslahiye Belediye Başkan adaylığı için, Bazı sosyal medya mecralarında partimize mensup saygıdeğer ve kıymetli dostlarımızın ismi geçmekle beraber şahsımın da ismi zikredilmektedir.

Özellikle ifade etmek isterim ki, bugüne kadar bu konunun geçtiği her ortamda ve tarafıma her sorulduğunda aday olmadığımı açıkça ifade ettim. Buna rağmen halen ismimin adaylık için bazı sosyal medya paylaşımlarında geçmesini hüsn-ü zan ile yapılmış olarak değerlendiriyorum.

Ancak tekraren ve son defa ifade etmek isterim ki Belediye Başkanlığına aday değilim. 

Ak Parti’mizin çıkartacağı adayın kazanması için ben, ailem ve dostlarım, elim(iz)den gelen tüm çabayı sarf edeceğiz.

Ak Parti’mizin yapılacak mahalli idareler seçiminde, (milletimizin bugüne kadar gösterdiği teveccühü tekrar göstermesi için tüm gayretimizi serdetmek azmimiz ile beraber) Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın liderliğinde, Gaziantep Büyükşehir ve ilçelerimizde ve Türkiye genelinde üstün başarı göstereceği, seçimlerden her zaman ki gibi birinci çıkacağı inancımı tekrar etmek isterim.

Partimiz yetkili kurulları tarafından belirlenecek, Belediye başkan adayı arkadaş(lar)ımıza başarılar dilerim.