Gaziantep FK, transfer döneminin sessiz kulüplerinin başında geliyordu. Şu ana kadar henüz sadece 3 transfer açıklaması yapılsa da, Gaziantep FK tarafından transfer konusunda büyük bir sürpriz gelebilir. Görüşmelerin devam ettiği bir transfer hem taraftarları hem de dünya spor medyasını heyecanlandırdı.

GAZİANTEP FK TEMKİNLİ DAVRANIYOR

 Gaziantep Fk-9

Gaziantep FK’nın temkinli ve ihtiyaç dahilinde geçirdiği transfer döneminde Gaziantep FK’lı taraftarlar ise sabırsız. Geçtiğimiz sezonu son haftalardaki etkileyici performansıyla ligde kalarak noktalayan Gaziantep FK’da birçok oyuncunun sözleşmesi tamamlandı. Gaziantep FK ise henüz forvet, orta saha ve kaleci olmak üzere 3 transfer açıklaması yaptı. Gaziantep FK taraftarı ise bu konuda daha hızlı olunması gerektiğini ve transferlerin kampa yetişmesi gerektiğini savunuyor.

GAZİANTEP FK PREMİER LİG’DEN OYUNCU ALIYOR

 Kacper Kozlowski-1

Gaziantep FK ile ilgili Avrupa spor medyasında çok önemli bir iddia ortaya atıldı. Kacper Kozlowski transferi için Premier Lig ekibi Brighton’a Gaziantep FK tarafından teklif götürüldüğü iddia edildi. Görüşmeler ise devam ediyor. Kacper Kozlowski, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Vitesse’de forma giydi. 20 yaşındaki genç orta saha, Hollanda ekibinde 33 karşılaşmaya çıktı. Bu maçlarda 3 gol ve 5 asistlik bir performans gösterdi.

AVRUPA SPOR MEDYASI BUNU KONUŞUYOR

 Fabrizio Romano

Gaziantep FK’nın Kacper Kozlowski transfer görüşmesi Avrupa basınında yankı uyandırdı. Özellikle ünlü spor gazetecisi Fabrizio Romano tarafından kaleme alınan haberde, Gaziantep FK’nın Kacper Kozlowski için masaya oturduğu ve teklif yaparak, bu transferin tamamlanması için elinden geleni yaptığı söylendi. Kulüpler arasında anlaşmaya varılmasının ardından transfer için ayrıntılar görüşülecek. Kacper Kozlowski’nin de bu transfere sıcak baktığı söylendi.

Kaynak: Mehmet Fener