AK Parti Malatya Milletvekili ve Bölge Koordinatörü Hakan Kahtalı, ilçe başkan adayları ile görüşmek için Gaziantep’e geldi. 

Bilindiği üzere önceki haftalarda AK Parti Gaziantep’te Şahinbey İlçe Başkanı Abdülkadir Sökücü, Nizip İlçe Başkanı Fatih Uzunaslan, Nurdağı İlçe Başkanı Ramazan Analık ve Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney görevlerinden istifa etmişti. İlçe başkanlarının istifa etmesinin ardından 4 ilçe başkanlıklarına yoğun başvuru yapılmıştı. 
 

ak2-1


AK Parti Şahinbey, Nizip, Nurdağı ve Araban ilçe başkanlıkları için çok sayıda kişinin AK Parti Genel Merkezi’ne başvuru yaptığı öğrenilirken, ilçe Başkanlıklarına yoğun başvuru sonrasında AK Parti Malatya Milletvekili ve Bölge Koordinatörü Hakan Kahtalı dün görüşmeler yapmak üzere Gaziantep’e geldi. 

İlk görüşmesine Araban’da başlayan Kahtalı, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ile birlikte, Araban ilçe Başkanı Hasan Doğru, önceki dönem AK Parti İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney ve ilçe teşkilat üyeleri ile bir görüşme gerçekleştirdi. Daha sonra Nizip ilçesine geçen heyet burada da  eski ilçe başkanı Fatih Uzunaslan ve teşkilat üyeleriyle bir araya gelerek ilçe başkanlığı konusunda görüş alışverişinde bulundu. 

ak4-1

AK Parti Malatya Milletvekili ve Bölge Koordinatörü Kahtalı Araban ve Nizip’ten sonra, Nurdağı ve Şahinbey’de de ilçe başkanlığı için teşkilat, meclis üyeleri,  önceki dönem ilçe başkanları ile görüşerek, fikir alışverişinde bulunacak. Bölge Koordinatörü Kahtalı, İl Başkanı Murat Çetin ile birlikte yapacağı görüşmeler sonucunda yeni ilçe başkanlarının AK Parti Genel Merkezi’ne davet edilerek görevleri tevdi edileceği öğrenildi.

ak3-1