Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)  Nevşehir, Ağrı ve Çanakkale il başkanlıklarında görev değişimi yapıldı. Konuya ilişkin açıklama AK Parti Teşkilat Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapıldı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensibiyle Nevşehir İl Başkanlığına Muhammed Feyzi Aygün, Ağrı İl Başkanlığına İlhami Yıldız ve Çanakkale İl Başkanlığına Ömer Faruk Göktürk'ün atandığı açıklandı.

Yeni atanan il başkanlarına yeni görevlerinde başarı dilenirken, eski il başkanlarına bugüne kadarki çalışmaları nedeniyle teşekkür edildi.

AK PARTİ'DE 3 İL BAŞKANLIĞINA ATAMA YAPILDI, GÖZLER GAZİANTEP’TE

Ak Parti’de 3 Il Başkanlığına Atama Yapıldı Gözler Gaziantep’te (2)

AK Parti teşkilatlarında değişim ve yenilenme süreci devam ediyor. AK Parti'de 3 il başkanlığına atama yapılırken gözler Gaziantep’e çevrildi. Gaziantep’te 4 ilçe başkanı istifa etmiş, yeni ilçe başkanın belirlenmesi için temayül yoklaması yapılmıştı.

AK Parti Gaziantep’te Nizip, Karkamış, Yavuzeli ve Nurdağı ilçe başkanları geçtiğimiz günlerde görevlerinden istifa etmişlerdi.

AK PARTİ GAZİANTEP’TE TEMAYÜL TAMAMLANDI

Ak Parti’de 3 Il Başkanlığına Atama Yapıldı Gözler Gaziantep’te (1)

Bu istifaların ardından zaman kaybedilmeden AK Parti Gaziantep’te Nizip, Karkamış, Yavuzeli ve Nurdağı ilçe başkanların belirlenmesi için AK Parti Gaziantep İl Koordinatörü Hakan Kahtalı ve AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu'nun katılımıyla temayül yoklamaları gerçekleştirildi.

TEMAYÜL YOKLAMASININ SONUÇLARI AK PARTİ GENEL MERKEZİNE SUNULDU

Ak Parti’de 3 Il Başkanlığına Atama Yapıldı Gözler Gaziantep’te (3)

AK Parti Gaziantep’te Nizip, Karkamış, Yavuzeli ve Nurdağı ilçe başkanların yerine temayülle yeni başkan belirlenecek. AK Parti Gaziantep’te 4 ilçede temayül yoklamaları tamamlanırken, temayül yoklamasının sonuçları AK Parti Genel Merkezine sunuldu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TARAFINDAN YENİ İLÇE BAŞKANLARI ATANACAK

AK Parti Gaziantep’te Nizip, Karkamış, Yavuzeli ve Nurdağı’nın yeni ilçe başkanların kısa süre içerisinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atanması bekleniyor.

Kaynak: BAHRİ UÇAR