Fatih Muhaddis Fedaioğlu Başkanlığındaki AK Parti Yeni Yönetim Kurulu Göreve Hazır

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, 50 asil ve 25 yedek üyeden oluşan yeni yönetim kurulunu kamuoyuna tanıttı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla 25 Haziran'da İl Başkanlığı görevine atanan Fedaioğlu, yönetim kurulunu oluşturma sürecinde titiz bir çalışma yürüttü. Gaziantep AK Parti İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, yeni yönetim kurulunda yer almak isteyen 932 aday arasından kapsamlı bir inceleme gerçekleştirildi. Fedaioğlu, bu süreçte adaylarla bire bir görüşmeler yaparak yönetim kurulunu belirledi. AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı yeni yönetim kurulu aşağıda verilmiştir.

AK PARTİ GAZİANTEP’TE YENİ YÖNETİM KURULU TAM LİSTESİ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Gaziantep İl Başkanı olarak atanan Fatih Muhaddis Fedaioğlu yeni yönetim listesi açıklandı. Fedaioğlu’nun yeni il yeni yönetim kurulu listesinde sürpriz isimler yer aldı.

AK Parti Genel Merkezi tarafından onaylanan İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu’nun 50 kişilik asil ve 25 kişilik yedek üyeden oluşan yeni yönetim listesinde sürpriz isimler yer aldı.

İşte AK Parti Gaziantep’in yeni yönetim kurulu listesi:

G Tz5 W3K X U A Ervua

"Vizyoner ve Deneyimli Bir Ekip ile Yola Çıkıyoruz"

Yönetim kurulu listesini açıklayan Fedaioğlu, "Gaziantep'e ve ülkemize hizmet etmek için enerjisi yüksek, deneyimli ve vizyoner bir ekiple yola çıktık. Amacımız, AK Parti'nin Gaziantep'teki çalışmalarını daha ileriye taşımak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Mehmet Fener