Ziyarete AK Parti Grup Başkanvekili ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, Eyup Özkeçeci, Derya Bakbak, Mesut Bozaltı, İrfan Çelikaslan ve Bünyamin Bozgeyik katıldı.

Gül ziyarette Gaziantep’e dair yatırımlar ve projeler üzerine konuştuklarını dile getirerek, “Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz'ı Gaziantep Milletvekillerimizle birlikte ziyaret ettik. Gaziantep'imizin devam eden yatırımları, projeleri ve deprem sonrası normalleşme süreciyle ilgili çalışmaları istişare ettik. Destekleri için Cumhurbaşkanı Yardımcımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Özkeçeci, “Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz’ı; TBMM AK Parti Grup Başkanvekilimiz Sayın Abdülhamit Gül ve Milletvekillerimiz ile birlikte ziyaret ederek, Gazi şehrimiz genelinde değerlendirmelerde bulunduk. Saygıdeğer Cevdet Bey’e misafirperverlikleri ve içten sohbetleri için minnettarız” ifadelerini kullandı.

Bakbak, “Grup Başkan Vekilimiz Sayın Abdulhamit Gül ve Milletvekillerimiz ile ?????????̧???ı ????ı??ı?ı? ???ı? ?????? ?ı????'ı ziyaret ederek Gaziantep'imizin yatırım ve projelerine dair istişarelerde bulunduk. Ev sahipliği için Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımıza teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Bozatlı, “Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet YILMAZ Bey'i, TBMM Grup Başkan Vekilimiz Sn. Abdulhamit GÜL ve Gaziantep Milletvekillerimizle birlikte ziyaret ettik. Gazi şehrimiz ile alakalı devam eden yatırım ve projeler ile birlikte deprem sonrası şehrimizde planlanan inşa çalışmalarını istişare ettik. Cumhurbaşkanı yardımcımıza göstermiş oldukları misafirperverlikten ve şehrimize desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Çelikaslan, “Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz’ı; AK Parti Grup Başkanvekilimiz Sayın Abdulhamit Gül ve Gaziantep Milletvekillerimiz ile birlikte makamında ziyaret ettik. Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımıza nazik kabullerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bozgeyik, “Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet YILMAZ Bey'i, TBMM Grup Başkan Vekilimiz Sn. Abdulhamit GÜL ve Gaziantep Milletvekillerimizle birlikte ziyaret ettik. Cumhurbaşkanı Yardımcımıza yeni görevinde başarılar diliyorum. Rabb'im ülkemize ve milletimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” diye konuştu.

MEHMET FENER

Editör: Mehmet FENER