NİZİP'TE O İSİM ADAY DEĞİL

459181372 933140622164767 5357433435219846246 N

AK Parti Nizip İlçe Başkanı Cankesen şunları söyledi:

"Şahsım olarak 2017 yılından bu yana AK Parti teşkilatında müstakil olarak görev aldım. Teşkilatımızda Seçim işleri başkanlığı,  Siyasi Hukuk İşleri başkanlığı yürüttüğüm gibi gelinen süreçte İlçe Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 2001 yılında kurmuş olduğu AK Parti teşkilatında görev almak benim için bir onurdur. Ve her daim görevim olsun ya da olmasın liderimizin yanında olduğumu şahsım adına belirtmek isterim.

Teşkilatımızda şahsıma tevdi edilen her işi görev bilinci ile kabul ettiğimi ve üzerime düşenin en iyisini aynı şuur ve bilinç ile yerine getirme gayreti içinde olduğumu belirtmek isterim. Sizlerde taktir edersiniz ki teşkilatımız her zaman dinamik bir yapıda olmuştur. Bu nedenle ilçemizde Belediye başkanlığını tekrar alacağımıza olan inancım tamdır.

Bu süreçte partime, şahsıma destek vermiş teşkilatımın her kademesine, davamıza gönül vermiş dostlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

AK Parti teşkilatımızda bayrak yarışı ile görev aldığımızı ve bu bayrağı daha üst seviyelere taşıyacak bilinçli, inançlı, dava ruhu ile hareket eden bireylerin olduğunu belirtmek isterim. Yeni dönemde gerek atama ile olsun gerek ise kongre süreci ile olsun aday olmadığımı kamuoyunun bilgisine saygılarımla arz ederim"

KARKAMIŞ İLÇE BAŞKANI GÖREVİNDEN AFFINI İSTEDİ

Whatsapp Görsel 2024 09 12 Saat 16.04.39 3A5D2Fe2

AK Parti Karkamış İlçe Başkanı Ahmet Özaslan, ilçelerdeki değişimin öncülerinden bir diğeri oldu.

Özaslan, AK Parti Karkamış İlçe Başkanlığı görevinden, AK Parti’nin 3 dönem kuralı sebebiyle affımnı istedi.

Özaslan’ın açıklaması şu şekilde:

“2014'yılından bu yana büyük bir onur ve gururla yürütmekte olduğum AK Parti Karkamış İlçe Başkanlığı görevimden, partimizin 3 dönem kuralı sebebiyle affımı isteyerek ayrılmak durumundayım. Bu süreçte sizlerle birlikte omuz omuza, partimizin ve milletimizin geleceği için çalışmak benim için büyük bir şerefti.

Her zaman partimizin başarısı için elimden geleni yapmaya devam edeceğimi ve sizlere her türlü desteği vermeye hazır olduğumu belirtmek isterim. Bu görevi devralacak arkadaşımızın da bayrağı en iyi şekilde taşıyacağına olan inancım tamdır. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ve AK davımızın her daim bir neferi olarak hizmet vermeye devam edeceğim.

Bana bu görevi layık gören tüm dava arkadaşlarıma, teşkilatımıza ve Karkamış halkına en derin şükranlarımı sunuyorum.”

AK PARTİ YAVUZELİ İLÇE BAŞKANI DA İSTİFA ETTİ

 Ekran Görüntüsü 2024 09 12 163923

AK Parti Gaziantep Yavuzeli İlçe Başkanı Mehmet Ali Polat, yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle AK Parti Gaziantep Yavuzeli İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Polat istifasını şu şekilde açıkladı:

“2017 yılında devraldığım ve gururla yürütmekte olduğum AK Parti Yavuzeli İlçe Başkanlığı görevimden, ne yazık ki yaşadığım sağlık sorunları nedeniyle affımı istemek zorunda kaldım. Bu süreçte sizlerle birlikte gönül gönüle,  gece gündüz demeden hemşehrilerimizin geleceği için çalıştık. Ancak, sağlık durumumun gerektirdiği tedavi süreci nedeniyle görevimi en iyi şekilde sürdüremeyeceğime kanaat getirdim.

AK Parti'nin bir neferi olarak partimizin başarısı için her daim dua ve desteklerimi sürdüreceğim. Her Zaman Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde ve emrindeyim. Rabb'imden almış olduğum bu kararımı hayırlara vesile kılmasını niyaz ederim.

Bu süreçte Desteklerini Hiç Esirgemeyen Aileme Sonsuz Teşekkür Ederim.”

ARABAN'DA DA DEĞİŞİM BEKLENİYOR

Ardı ardına yaşanan istifaların ardından gözler AK Parti Araban İlçe Başlanlığı'na çevrildi. Son dönemde değişim yaşanması beklenen ilçeler arasında değişimin yaşanmadığı tek ilçe olarak Araban kaldı. AK Parti Araban İlçe Başkanlığı'nda da değişim yaşanması bekleniyor.

Kaynak: Mehmet Fener