AK Parti Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, Cumhurbaşkanlığı 2025 yılı Yatırım Programına alınan 65 Vizyon Proje Tanıtım Programında konuştu. Gül, “En büyük proje, birlik beraberlik projesidir. En önemli yatırım insana yapılan yatırımdır. Türkiye’nin en büyük sermayesi insanıdır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, 100 yılda yapılamayacak çalışmalar yapıldı. Pek çok projeler yaptık ancak en önemlisi gönülden gönüle köprüler kurduk. Aslolan seçimleri kazanmaktan çok gönülleri kazanmaktır. Seçimler biter bitmez, rozetlerimizi takarız ve bu şehir için neler yapabileceğimiz ile ilgili çalışmalara başlarız. Gazianteplilerin bu Cumhurbaşkanımıza güçlü desteği olmasaydı, bu projeler yapılamazdı. O yüzden 22 yıldır bu ülkedeki gerçek başarının mimarı milletimizdir.”
CUMHUR İTTİFAKI İKTİDARDA OLMAYA DEVAM EDECEK
AK Parti’nin saha siyaseti yapan bir parti olduğunu söyleyen Gül, “Bizim rotamızı millet belirler. Milletimiz neye ihtiyacı varsa onun takipçisi oluyoruz. Şehrimizin yaşadığı bir sorun varsa Ortak Akılla çözmeye gayret gösteriyoruz. Bu 65 proje Cumhurbaşkanımızın imzasıyla 2025 yılı yatırım programına alınan projeler. Devam eden ve 2026 yılında yatırım programına alınacak projeler var. Allah’ın izniyle önümüzdeki yıllarda da bu millet ve Cumhur İttifakı iktidarda olmaya devam edecek.”
AY-YILDIZLI BAYRAĞIMIZA KİMSE EL UZATAMAZ
Terörle mücadele konusunda kararlı olduklarını söyleyen Gül, “Ya silah bırakacaklar ya da silahlarıyla birlikte gömülecekler. Kimse Ay-Yıldızlı Bayrağımıza el uzatamaz. Birliğimize, huzurumuza kastedemeyecekler. Birliğimizi tüm coğrafyalarda koruyacağız. Rozetimizi seçim gününe kadar taşırız. Particilik seçime kadar, seçim günü biter, o defterde kapanır. Bizim derdimiz particilik değil, memleket sevdasıdır” diye konuştu.
Gül, 22 yıllık dönemde Gaziantep’e 1 trilyon 620 milyar TL’lik yatırım yapıldığını kaydetti.