AK Parti Gaziantep’te il başkanlığı için bugün yapılan temayül yoklaması tamamlandı. Temayül yoklamasına kimler katıldı, kaç oy kullanıldı. Hangi isimler ne zaman Ankara’ya çağrılacak. İşte detaylar…

AK PARTİ GAZİANTEP’TE TEMAYÜL YOKLAMASI TAMAMLANDI

AK Parti Gaziantep’te Murat Çetin'in görevinden istifa etmesinin ardından boşalan başkanlık koltuğu için bugün temayül yoklaması yapıldı. AK Parti Gaziantep’te İl Koordinatörü Hakan Kahtalı’nın Başkanlığında il başkanlığı için yapılan temayül yoklaması tamamlandı. Temayül’den çıkacak 3 isim mülakat için Ankara’ya çağrılacak. Peki Temayül yoklamasına kimler katıldı, kaç oy kullanıldı.

Ak Parti Gaziantep'te Temayül Yoklaması Bitti Kaç Oy Kullanıldı (1)

İL BAŞKANLIĞI İÇİN KAÇ OY KULLANILDI?

Yoğun katılımın olduğu temayül yoklamasında; AK Parti Gaziantep İl Teşkilatından 58 oy kullanıldı. Şahinbey ve Şehitkamil teşkilatından 55 oy kullanılırken, Kadın kolları teşkilatından 47, gençlik kollarından 49 oy kullanıldı. Kadın ve gençlik başkanlarından 15 oy kullanılırken meclis üyelerinden ise 39 oy olmak üzere toplamda 267 oy kullanıldı.

Ak Parti Gaziantep'te Temayül Yoklaması Bitti Kaç Oy Kullanıldı (2)-1

3 İSİM SALI GÜNÜ ANKARA’YA ÇAĞRILACAK

AK Parti Gaziantep il başkanlığını belirlemesinde son derece önem arz eden temayül yoklamasında   çıkacak 3 isim mülakat için Ankara’ya çağrılacak.

Ak Parti Gaziantep'te Temayül Yoklaması Bitti Kaç Oy Kullanıldı (3)

Temayül yoklamasında çıkacak 3 ismin önümüzdeki hafa Salı günü mülakat için Ankara’ya çağrılacağı öğrenildi.  

AK Parti Gaziantep İl Başkanı olacak isim için son kararı ise Ankara’da yapılacak mülakatın ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilecek.

Kaynak: BAHRİ UÇAR