AK Parti Gaziantep’te Murat Çetin'in görevinden istifa etmesinin ardından boşalan başkanlık koltuğu için bugün yapılacak temayül yoklaması başladı. Temayül’den çıkacak 3 isim mülakat için Ankara’ya çağrılacak

AK PARTİ GAZİANTEP’TE İL BAŞKANI İÇİN TEMAYÜL YOKLAMASI BAŞLADI

 AK Parti Gaziantep’te İl Koordinatörü Hakan Kahtalı’nın Başkanlığında il başkanlığı için temayül yoklaması başladı.

Ak Parti Gaziantep'te Temayül Yoklaması Başladı 3 Isim Ankara’ya Çağrılacak (2)

KAHTALI, YÜZ YÜZE GÖRÜŞMELER YAPACAK!

Kahtalı, İl başkan adayları, İlçe başkanları, Belediye başkanları, Gençlik kolları başkanları, Kadın kolları başkanları ile yüz yüze görüşmeler yaparak görüş alıverişinde bulunacak.

İL BAŞKANLIĞI İÇİN KİMLER OY KULLANACAK?

Nefeslerin tutulduğu temayül yoklamasında; İl Asil Yönetimi, İl Kadın Kolları Asil Yönetimi, İl Gençlik Kolları Asil Yönetimi, İl Disiplin Kurulu ve Demokrasi Hakem Kurulu Üyeleri, Şahinbey ve Şehitkamil Yönetim Kurulu Asil Üyeleri, Araban - İslahiye - Karkamış - Nizip - Nurdağı - Oğuzeli- Yavuzeli İlçe Başkanları, Tüm İlçe Kadın Kolları Başkanları, Tüm İlçe Gençlik Kolları Başkanları, Büyükşehir -  Şahinbey ve Şehitkamil Belediye Meclis Üyeleri oy kullanacaklar. Delegeler oy kullanırken il başkanlığı için 3 isim yazacak.

Ak Parti Gaziantep'te Temayül Yoklaması Başladı 3 Isim Ankara’ya Çağrılacak (3)-1

TEMAYÜL’DEN ÇIKACAK 3 İSİM MÜLAKAT İÇİN ANKARA’YA ÇAĞRILACAK

AK Parti Gaziantep’te bugün yapılacak temayül yoklamasında çıkacak 3 isim mülakat için Ankara’ya çağrılacak. AK Parti Gaziantep İl Başkanı olacak isim için son kararı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan verecek.

Kaynak: BAHRİ UÇAR