Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Gaziantep İl Başkanlığına atanan Fatih Muhaddis Fedaioğlu’nun yeni yönetimi bu hafta belli oluyor.

Gaziantep İl Başkanlığına atanan Fatih Muhaddis  Fedaioğlu, göreve başladığı günden bu yana yeni yönetim kurulunu oluşturmak için yoğun görüşmeler gerçekleştiriyordu.

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığına yeni yönetime girmek için 1000’in üzerinde başvuru yapıldı. 15 günlük müracaat süresinin bitmesinin ardından mülakatlar başladı.

G Smq Dvy W0 A Aoy A D

İl Başkanı Fedaioğlu, yeni il yönetime girmek için başvuru yapanları il başkanlığına davet ederek tek tek görüştü.

Yeni yönetim kurulunu oluşturmak için yoğun görüşmeler gerçekleştiren Fedaioğlu’nun, yeni yönetim listesinde iş dünyasından, hukukçu ve akademisyenlere, genç partililerden kadınlara kadar toplumun her kesiminden isimlerin yer alması bekleniyor.

Binin üzerinde başvuruyu değerlendiren il başkanı Fedaioğlu, yarın Gaziantep’e gelecek AK Parti Bölge Koordinatörü Hakan Kahtalı ile listeye son şeklini verecek.

Edinilen bilgiye göre AK Parti Bölge Koordinatörü Hakan Kahtalı yarın Gaziantep’e gelecek.  Kente gelecek Kahtalı, Fatih Fedaioğlu ile yeni il yönetimine son şeklini vermesi bekleniyor.

İl Başkani Fati̇h Muhaddi̇s Fedai̇oğlu (3)

AK PARTİ GAZİANTEP İL YÖNETİMİ PERŞEMBE GÜNÜ AÇIKLANIYOR

AK Parti Gaziantep il yönetimi için hazırlanan liste, genel merkezin onayına gönderilecek ve genel merkezin onayının ardından AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Fedaioğlu’nun yeni yönetimi belli olacak.

Edinilen bilgiye göre AK Parti Gaziantep İl Yönetiminin Perşembe günü açıklanması bekleniyor.

AK Parti Gaziantep yeni il yönetim listesi, 50 kişilik asil ve 25 kişilik yedek üyelerden oluşacak.

Kaynak: BAHRİ UÇAR