Bir süredir başkan vekili olarak görev yapan Murat Şerbetçi, düzenlenen törenle görevini yeni İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu’na devretti. AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı’nda gerçekleşen devir teslim töreninde, Fedaioğlu hizmetlerinden dolayı Murat Şerbetçi’ye teşekkür etti. Şerbetçi ise Fedaioğlu’na başarı dileklerini iletti.

FATİH MUHADDİS FEDAOĞLU’NUN AÇIKLAMALARI

Törende konuşan Fatih Muhaddis Fedaioğlu, “AK Parti bu ülkeye bir umut olarak geldi. AK Parti iktidarları boyunca ülkemiz her alanda büyük gelişmeler sergiledi, hala da bu olumlu gelişmeler devam ediyor. İlimizin sorunlarının çözümü, yeni yatırımlar ve projeler için ortak akılla hareket ederek çalışacağız. Bu kutlu görevi ifa münasebetiyle, şahsıma gönderilecek her türlü çiçek ve hediyeler yerine Gazze’nin mağdur ve mazlum Müslümanlarına yardım gönderilmesinin daha hayırlı olacağına inanıyorum.” ifadelerini kullandı. Fedaioğlu, AK Parti’nin memleket hizmetine olan bağlılığını ve bu görevi devralmaktan duyduğu onuru vurguladı.

MURAT ŞERBETÇİ’NİN TEŞEKKÜR KONUŞMASI

Görevini devreden Murat Şerbetçi, yaptığı konuşmada yeni başkana başarılar dileyerek, “Bu kutsal görevi layıkıyla yapacağına inancım tamdır. AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı’nda görev yaptığım süre boyunca desteklerini esirgemeyen tüm teşkilat üyelerine teşekkür ediyorum” dedi. Şerbetçi, görev süresi boyunca elde edilen başarılarda tüm teşkilat üyelerinin emeğinin büyük olduğunu belirtti.

Devir teslim törenine; AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Sait Kirazoğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Halil Uğur, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Derya Bakbak, İrfan Çelikaslan, Mesut Bozatlı, Bünyamin Bozgeyik, İl Kadın Kolları Başkanı Feray Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Durmuş, il-ilçeler üç kademe teşkilat mensupları katıldı.
 

Kaynak: habermerkezi