Borsa İstanbul'a 3 yeni halka arz geliyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım AŞ, Ekos Teknoloji ve Elektrik AŞ ile 1000 Yatırımlar Holding AŞ'nin halka arzını onayladı. Peki binlerce kişinin merakla beklediği Agrotech Yüksek Teknoloji (AGROT) halka arz ne zaman, talep toplama tarihleri belli oldu mu? Agrotech hisse ne kadar, kaç lot verir?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım A.Ş'nin halka arzını onayladı. Binlerce kişinin merakla beklediği Agrotech Yüksek Teknoloji halka arz, sermaye artırımı ve eşit dağıtım yöntemiyle gerçekleştirilecek. Yıldız Pazar'da işlem görecek olan şirketin talep toplama tarihleri araştırılıyor. Peki, Agrotech halka arz ne zaman, katılım endeksine uygun mu? Agrotech halka arz fiyatı ne kadar, kaç lot verecek? İşte, talep toplama tarihi ve diğer merak edilen detaylar...

AGROTECH (AGROT) HALKA ARZ FİYATI NE KADAR?

SPK haftalık bültenine göre, Kurul, Agrotech'in 5,21 liradan halka arz başvurusuna onay verdi.

AGROT HALKA ARZINDA TALEP TOPLAMA TARİHİ NE ZAMAN?

Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım A.Ş. halka arzının talep toplaması 15-16-17 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek. 3 gün sürecek halka arzda lot fiyatı 5,21 TL olarak açıklandı.

Talep toplama ile gerçekleşecek olan halka arzda şirket, sermaye artışı yoluyla 200.000.000 TL nominal değerli pay ve ortak satışı yoluyla 100.000.000 TL nominal değerli pay olmak üzere toplamda 300.000.000 TL nominal değerli payların halka arzını planlıyor.

AGROTECH (AGROT) NE İŞ YAPIYOR?

Agrotech kendisini "Birçok ülkede çok sayıda projelere imza atmış tarım ve yüksek teknoloji şirketi" olarak tanıtıyor.

AGROTECH (AGROT) HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR?

Agrotech Yüksek Teknoloji halka arzda 300.000.000 lot verecek. Halka arz AGROT bist kodu ile Yıldız Pazar'da işlem görecek.

AGROTECH YÜKSEK TEKNOLOJİ HALKA ARZ EŞİT Mİ, ORANSAL MI?

Agrotech Yüksek Teknoloji halka arzı eşit dağıtım olarak gerçekleşecek.

AGROTECH YÜKSEK TEKNOLOJİ KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Agrotech Yüksek Teknoloji halka arzı Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Agrotech Yüksek Teknoloji halka arzının katılım endeksine uygun olduğu açıklandı.

Agrotech Yüksek Teknoloji halka arz büyüklüğü ise 1,5 Milyar TL olarak açıklandı.

BAHRİ UÇAR