Anadolu Gençlik Derneği öncülüğünde birçok STK ve siyasi partinin desteğiyle Azerbaycan petrolünün Türkiye'den Siyonist İsrail rejimine sevkiyatının sonlandırılması için Adana'nın Ceyhan ilçesinde 'Vanaları Kapat, Yaraları Kapat' konulu bir protesto düzenleyecek.

14 Eylül Cumartesi günü, Adana-Ceyhan’da İsrail’e giden akaryakıtı protesto etmek amacıyla, Anadolu Gençlik Derneği öncülüğünde birçok STK ve siyasi partinin desteğiyle konvoy, yürüyüş ve miting düzenlenecek. Anadolu Gençlik Derneği Gaziantep Şube Başkanı Özcan Fidan yaptığı açıklamada "Vanaları Kapat! Yaraları Kapat!" Bakü-Tiflis-Ceyhan boru hattı üzerinden siyonist, katil israile aktarılan petrol dursun, vanalar kapatılsın! eylemi için, Adana-Ceyhan’ın Kurtkulağı bölgesinde toplanılarak BOTAŞ tesislerinin bulunduğu limana yönelik konvoy ve yürüyüşün ardından basın açıklaması yapılacaktır. Tüm Kudüs Gazze sevdalısı kardeşlerimizin ailesi ile birlikte katılmasını önemle rica ediyoruz. Özel aracı olmayanlar için Anadolu Gençlik Derneği Gaziantep Şube merkezinden saat 12.30’da servisler hareket edecektir, servisle gelecekler mutlaka kayıt için arayınız” İfadelerini kullandı.

Gaziantep’ten protestoya katılacaklar için buluşma noktası, Gaziantep otoban batı gişelerinde saat 13:00 olarak belirlendi.

Kaynak: mansur yalvaç