Ayakkabı Sektörü 35'inci kez Gaziantep'te buluştu ancak 35. GAFSHOES Fuarı beklentilerin altında kaldı. Yaklaşık 40 bin ziyaretçinin hedeflendiği Fuara 20 bin kişi ziyaret etti.

GAFSHOES FUARI 35. KEZ KAPILARINI AÇTI

35. Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Fuarı’nı (GAFSHOES), Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu, Gaziantep Kunduracılar Odası, Sayacılar Odası, Gaziantep Ayakkabı Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği (GASİD) ve Terlik Ayakkabı ve Yan Sanayiciler Derneği’nin (TAYSAN) destekleri ile Akort Fuarcılık tarafından 4-7 aralık tarihlerinde gerçekleştirildi.

Fuara, Türkiye’nin her bölgesinden ve yurt dışından Polonya, Almanya Mısır, Dubai, Gürcistan, Fransa, İtalya, Irak, İran, Somali, Libya, Özbekistan, Rusya, Suudi Rabistan, Cezayir, Ürdün, Tacikistan, Filistin, Tunus, Kosova, Makedonya, Çin, Lübnan, Kırgızistan, Marakeş, Türkmenistan, Ukrayna, Sudan, Azerbaycan, Chad, Fas, Yemen, Kamerun, Nijerya ve Beyrut gibi ülkelerden profesyoneller katıldı.

35.  GAFSHOES FUARI BU YIL BEKLENEN İLGİYİ GÖRMEDİ

Ayakkabı üreticilerinin; erkek, kadın, çocuk, spor, iş emniyet ve askeri ayakkabı, terlik üreticilerinin, ayakkabı yan sanayi üreticilerinin taban, aksesuar, tekstil ve kimyevi maddeler, deri üreticilerinin büyükbaş, kösele, Eva, PVC ham madde üreticileri, makine ve yardımcı ürünleri, suni deri imalatçıları, kurumlar, dergiler ve toptancıların ürünleri sergilediği 35.  GAFSHOES Fuarı bu yıl beklenen ilgiyi görmedi.

35. GAFSHOES FUARI BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDI

Ayakkabı üretiminin merkez üssü haline gelen Gaziantep’te 35’inci kez düzenlenen Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Fuarı (GAFSHOES) bu yıl beklentilerin altında kaldı.

40 BİN KİŞİNİN ZİYARET ETMESİ BEKLENİRKEN 20 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ

4-7 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleşen 35.  GAFSHOES Fuarına 40 bin kişinin ziyaret etmesi hedeflenirken 20 bin kişi ziyaret etti.

BAHRİ UÇAR

Editör: Bahri Uçar