10 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep su kesintileri. Hafta sonu Gaziantep’te büyük su kesintisi yaşanacak! Peki bugün Gaziantep'in hangi ilçelerinde sular kesilecek. Su kesintisi kaç saat sürecek? Sular saat kaçta gelecek?

GAZİANTEP GASKİ SU KESİNTİLERİ | 10 AĞUSTOS 2024 CUMARTESİ

Gaziantep’te vatandaşlar tatil yapacağı hafta sonu için su kesintileri araştırmakta. Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) de 10 Ağustos 2024 Cumartesi günü Gaziantep'te su kesintisi yaşanacak ilçeleri duyurdu.

Gaziantep’te o ilçelere Cumartesi günü için su kesintisi uyarısı yapıldı. Peki, Gaziantep’in hangi ilçelerine su kesintisi uyarısı yapıldı? Hangi mahalleler su kesintisinden etkilenecek? Gaziantep GASKİ su kesintileri kaç saat sürecek? Detaylar haberimizde…

Gaziantep’te hangi ilçelerinde su kesintileri yaşanacak? İlçelerin hangi mahalleleri su kesintilerinden etkilenecek? GASKİ sular ne zaman, saat kaçta gelecek? İşte 10 Ağustos Gaziantep su kesintisi saatleri...

Güncel Gaziantep su kesintileri için GASKİ SU KESİNTİSİ VE ARIZA SORGULAMA EKRANI'na tıklayarak bulunduğunuz ilçeye göre bölgenizdeki GASKİ planlı su kesintileri ve arızaları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

 GAZİANTEP SU KESİNTİSİ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: BAHRİ UÇAR