01:20 ASAYİŞ

Yıldırım düşen ağaçlık alanda yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda söndürüldü.

00:53 SAĞLIK

Duygusal açlığın en büyük getirisi olan tatlı krizleri aşılması zor bir durumdur, bu isteğin sürekli olması bağımlılık yapar ve sürekli kilo alınmasına sebebiyet verir.

00:50 DÜNYA

Dışişleri Bakanlığı, Fransa Ulusal Meclisi’nin Asuriler ve Keldanilerle ilgili kararına tepki gösterdi.

00:36 DÜNYA

İsrail’in başkenti Tel Aviv’de Gazze Şeridi’ndeki esirlerin aileleri ve destekçileri sokağa inerek, hükümete esirlerin serbest bırakılması için bir ateşkes anlaşmasını kabul etmesi çağrısında bulundu.

00:17 YAŞAM

30 Nisan 2024 günü yayımlanan resmi gazete’ de alınan kararların tüm detayları haberimizin devamında.

00:13 EKONOMİ

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası (TKYB) yılın ilk üç ayında aktiflerini bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 38 artırarak 141,6 milyar lira seviyesine taşıdı.

00:05 GÜNCEL

Bagaj arama X-ray cihazları, X-ışınları kullanarak insanların taşıdığı bagajları, valizleri veya diğer eşyaları içindeki malzemeleri görsel olarak incelemek için tasarlanmış yüksek teknolojili cihazlardır.

6 saat önce ASAYİŞ

Adana'da kum yüklü kamyon, yolun çökmesi ile oluşan çukura düştü. Kumlar yola saçılırken, araç düştüğü yerden saatler süren çalışma sonrası çıkarıldı.

6 saat önce YAŞAM

Başta Gaziantep olmak üzere birçok kent tozdan yoğun etkilenecek. İşte çöl tozlarından kritik seviyede etkilenecek olan iller.

7 saat önce SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Süper Lig'den 7 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk etti.