Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Yavuzeli'nde yapılan Gençlik Merkezi hizmete açıldı. Amaçlarının gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak olduğunu vurgulayan Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, "Gençlik Merkezleri 7-29 yaş aralığındaki tüm gençlerin evidir. Her gençlik merkezinin fiziki yapısına ve bulunduğu şehirde imkânları ölçüsünde kişisel gelişime faydası olan kurslar, sportif kurslar, kültürel geziler, sosyal sorumluluk projeleri planlanır. Her şeyden önemlisi buralar insanların birbirine kaynaştıran yuvalardır” dedi.

Yavuzeli'nde yürütülen tesis çalışmaları devam ederken Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yavuzeli'ne bir de Gençlik Merkezi kazandırdı. Gençlerin boş zamanlarını değerlendirebileceği verimli bir mekân haline getirilmek için açılan Yavuzeli Gençlik Merkezi'nin tanıtımları ise devam ediyor. Yavuzeli'nde bulunan okullara ziyaret ederek Gençlik Merkezi'nin tanıtımlarını gerçekleştiren liderler üye çalışmalarını hızlandırdı.

GENÇLİK LİDERLERİ FAALİYETLERE BAŞLADI

Tüm hazırlıkları tamamlanarak faaliyetlerine başlayan Yavuzeli Gençlik Merkezi'nde liderler okulları ziyaret ederek gençleri Gençlik Merkezi'ne davet ediyorlar. Okullarda bulunan akıllı tahtalar aracılığıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

"GENÇLİK MERKEZLERİMİZİN ARTIRACAĞIZ"

Amaçlarının gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak olduğunu vurgulayan Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, "Gençlik Merkezleri 7-29 yaş aralığındaki tüm gençlerin evidir. Her gençlik merkezinin fiziki yapısına ve bulunduğu şehirde imkânları ölçüsünde kişisel gelişime faydası olan kurslar, sportif kurslar, kültürel geziler, sosyal sorumluluk projeleri planlanır. Kendi yıllık faaliyet programı dâhilinde olan kurslar gençlerimizin kişisel gelişiminde etkili olur. Özgüvenini yükseltir, işbirliği içerisinde çalışmasını artırır, her şeyden önemlisi de insanların birbirine kaynaştıran yuvalardır. Bu sebeple bu merkezlerimizin sayısını artırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu konuda bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen tüm milletvekillerimize ve özellikle Yavuzeli Gençlik Merkezi'nin faaliyete geçmesi için emek veren Gaziantep Milletvekilimiz Mehmet Erdoğan'a ayrıca teşekkür etmek istiyorum" diye konuştu.

"ÇALIŞMALARIMIZI ARTTIRDIK"

Yavuzeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İbrahim Kaplan ise Yavuzeli'nde hem spor hem de gençlik faaliyetlerinde çalışmalarını arttırdıklarını söyledi. İlçenin gençlerinden yoğun ilgi gördüklerini söyleyen İlçe Müdürü Kaplan, "Önceki günlerde spor faaliyetlerimize gençlerimiz yoğun ilgi gösteriyor ve çeşitli başarılara imza atıyorlardı. Şimdi bu faaliyetlerimizin yanına birde Gençlik Merkezimiz eklendi. Artık Yavuzeli'nde bulunan gençlerimiz tüm boş zamanlarını hem sporla uğraşarak hemde Gençlik Merkezi faaliyetlerine katılarak değerlendirecekler. Bu vesileyle tüm gençlerimizi Gençlik Merkezimize davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

BÜLTEN