Final maçında Süper Lig’in kapısından bir penaltı sonucu dönen Gazişehir Gaziantep, 2018-2019 sezonunda da hedefini değiştirmedi. Kırmızı siyahlı yönetim çok iyi bir kadro kurdu ve takımın başına İstanbulspor’un eski teknik direktörü Yalçın Koşukavak’ı getirdi.

Spor Toto 1. Lig’de 7 hafta geride kaldı ama Yalçın Koşukavak’ın oynattığı futbol bir türlü benimsenmedi. Kazanılan maçların sonunda bile eleştirilen teknik adamın sonu önceki gün oynanan Osmanlıspor maçında geldi. Taraftarı önünde 3-2 mağlup olan kırmızı siyahlı takım, şampiyonluk yolunda bir yara daha alırken, teknik direktör Yalçın Koşukavak ile de yollar resmen ayrıldı.

KULÜPTEN AÇIKLAMADA GELDİ

Gazişehir'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Profesyonel Futbol Takımımızda teknik direktörlük görevinde bulunan Yalçın Koşukavak ile yollarımız karşılıklı olarak anlaşılarak ayrılmıştır. Yalçın Koşukavak'a ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, futbol kariyerinde başarılar dileriz” denildi.

KOŞUKAVAK’IN KARNESİ

Teknik direktör Yalçın KoşukavakGazişehir Gaziantep’in başında 7 lig ve 1 kupa maçı olmak üzere toplam 8 resmi müsabakaya çıktı. Kırmızı siyahlılar bu maçlardan 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alırken 11 puan toplayabildi. Ziraat Türkiye Kupası maçında ise 3. Lig takımlarından Erzincanspor’a elendi.B

BÜLTEN